2777
2789
عنوان

جدا شم با این شرایط یا ن توروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 56 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب بازم میگ بذا از مامانم بپرسم

همین جواب کافیه بذاریش توی کیسه پلاستیک سیاه ساعت 9 شب بذاریش سر کوچه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دقیقا تو شرایط یکی از آشناهایه مایی..همسرتون گارد گرفته به شما که نکنه شما علیه خانواده ی ایشدن هستید یا حس حسادت دارید و ....

متاسفانه خانواده همسرتون احتمالا خیلی قدرت دارن که پسرشون رو سمت خودشون طرف کنن..

دقیقا آشنایه ما هم میگه با همه خوشه جز من..با همه حرف داره جز من.احساس خیلی بدی نسبت به شما داره همسرتون..بدبین هست بشما..بهتره هیچ حرفی درباره خانوادش بهش نزنید کلا ترک کنید این عادت رو...و سعی کنید خودتون ارتباطتتون با خانواده شوهر مدیریت کنید.

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
درمورد این تایپ شخصیت توضیح میدی بیشتر لطفا

ببین مثلا تفکراتشون، نوع نگاهشون به زندگی 

هدفاشون ، حتی سلیقشون درمورد لباس پوشیدن 

مدل سرگرمیاشون حرف زدناشون 

اینا شبیه نیست باید دوطرف تلاش کنن به تعادل برسن

...
اگر اینقدر بی تفاوت هست برو ، چرا موندی ؟

اخه وقتی حالش خوبه میگه من خیلی دوستت دارم ولی نمیتونم نشون بدم تو همه فکر و ذکر منی و اینا

ولی در کل بی تفاوته دیگه خسته شدم میخام تمومش کنم

عزیزم چرا فکر میکنی شوهرای ما میشینن پیش ما کلی دل میدن و قلوه میگیرن!؟

والله مال من از مال تو بدتره گوشی خواب و خوردن کارشه تو خونه

اصلا حرفی نداریم بزنیم

منم اوایل اعتراض میکردم الان عادی شده

ببین چی شده جدیدا اون به من میگه چرا اینقدر ساکتی 🤦‍♀️

تو دلم میگم تو که هرهرها و کرکرهات با همکارات میکنی مگه من رادیوم بشینم پرحرفی کنم

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
اخه دیگه تحمل ندارمم با همه حرف میزنه میگه میخنده بمن میرسه میره تو گوشی

باور کن خیلی کم دیدم مردهایی ک با گوشی نباشن...

سعی کن درستش کنی با مشورت از کسایی ک تجربه دارن

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
ببین مثلا تفکراتشون، نوع نگاهشون به زندگی هدفاشون ، حتی سلیقشون درمورد لباس پوشیدن مدل سرگرمیاشون حر ...

آره درسته حرفات ممنون عزیزم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
بنظرم بهتره با مادرشوهرت مشورت کنی چون ظاهرا از همچیتون خبر داره

افرین دقیقا جلو من خودشو میزنه موش بودن ک ای وای باهم خوب باشین ما کاری نداریم بهتون خودتون شاد باشین ولی حرفاشو تو قالب نصیحت فرو میکنه تو مغز شوهرم

عزیزم چیزی نیست که بخوای بخاطرش طلاق بگیری سعی کن یه مدت اصلا غر نزنی. من شوهرم هر روز با خواهر و مادرش تلفنی حرف میزنن هر ساعتی از روز زنگ بزنی در حال مکالمه هستن تک تک به خواهراش و مادرش زنگ میزنه جلو چشم من اینکارو نمیکنه . من فقط کنار اومدم و دیگه مهم نیست برام حرف زدناشون 

غر نمیزنم هرسری مشکلی میشه میگم بشین حرف بزنیم حل کنیم پشت گوش میندازه یا مسخره میکنه بدتر میکنه

پس بیخیال اون شو خودت مشکلتو حل کن 

ببین این فهمیده تو خودتو پایین گرفتی و تو مغزش رفته از تو بالاتره 

مردا از زن مطیع و با عذت نفس پایین و اینا خوششون نمیاد 

به خودت بیشتر برس، تو کارا وتصمیمات یه مدت اصلااا نظرشو نخا 

جواب خونوادش اگر بی احترامی کردنوبده ، بهت گفت چرا؟؟ خیلییییی جدی و محکم بگو از کی تا حالا تو بحثای خاله زنکی شرکت میکنی؟یه حرف زنونه بود بین ما (دهنشو ببند)

رو خودت کار کن میتونی درستش کنی 

...