2777
2789
عنوان

جدا شم با این شرایط یا ن توروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 56 پست
دقیقا تو شرایط یکی از آشناهایه مایی..همسرتون گارد گرفته به شما که نکنه شما علیه خانواده ی ایشدن هستی ...

ببین 3 تا خاله داره همسن خودشن اینقد با اونا خوبه تا میبینه اونارو دیگه ی ادم دیگست منو نمیبینه ولی تنها میشیم یهو بر میگرده اونور تو باشی حسادت نمیکنی ؟ همه هم سنیم خب 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم چرا فکر میکنی شوهرای ما میشینن پیش ما کلی دل میدن و قلوه میگیرن!؟والله مال من از مال تو بدتره ...

خب خسته نمیضشی ؟ بنظرم کسل کنندس وقتی تا عصر جفتمون سر کاریم بعدشم دنبال ارامشیم یکم حرف یکم شوخی اخه هیچییی؟

اخه وقتی حالش خوبه میگه من خیلی دوستت دارم ولی نمیتونم نشون بدم تو همه فکر و ذکر منی و ایناولی در کل ...

به عمل کار براید به سخندانی نیست . اگر در عمل میبینی دوست نداره مطمئن باش روز به روز بدتر میشه . ‌تا جوونی به فکر خودت باش . بعضی مردها لیاقت زندگی مشترک ندارن ، همون بهتر برن ته مانده خوار سفره مامانشون باشن محبتشون هم نثار هرزه های خیابونی کنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

عزیزم چیزی نیست که بخوای بخاطرش طلاق بگیری سعی کن یه مدت اصلا غر نزنی. من شوهرم هر روز با خواهر و ما ...

هزاربار گفتم جلو من نکن بدم میاد بدتر کرده بیشتر زنگ میزنه میزارعه اسپیکر راه میره حرف میزنه

کسی که خانواده اش الویت باشن نسبت به زن و بچه باید بره بمیره و گم شده. من بارها و بارها تجربه کردم که شوهرم طرف خانواده اش و گرفته و ناامیدم کرده الان دیگه کم آوردم ولی مجبورم ادامه بدم با دوتا بچه 

خب خسته نمیضشی ؟ بنظرم کسل کنندس وقتی تا عصر جفتمون سر کاریم بعدشم دنبال ارامشیم یکم حرف یکم شوخی اخ ...

قبل به دنیا اومدن بچه ام

با فیلم و سریال دیدن و اینستا گردی سرگرم بودم

الان بادرس و مشق و باشگاه رفتن سرگرمم 

باور کن اصلا وقت سر خاروندن ندارم

میگم که گاهی اون معترض میشه

مثل بچه میاد تو اتاق ببینه من کجام چیکار میکنم

الان حرف زدنش به درد من نمیخوره

اوایل زندگی آدم ذوق داره واسه هر چیزی

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
من نمیگه جدا شود ولییی اینو بدون مردی که پشت زنش و حامی زنش نباشه هیچ وقت عوض نمیشه و کم کم به مرور ...

دقیقا هیچ جا حامی من نیس من میتونم تو جمع جواببدم اونم کاری نداره باهام ک چرا گفتی ولی دلم میخاد یجا اون نزاره بگه اقا زن منه حق ندارین حرف بزنین خیلی ماسته

به عمل کار براید به سخندانی نیست . اگر در عمل میبینی دوست نداره مطمئن باش روز به روز بدتر میشه . ‌تا ...

اره واقعا لیاقت این همه محبتو نداشت خیلی احترام دیده هوا برش داشتع

بخدا همه جوره ازش بهترم همه جوره هم خانوادگی هم فرهنگی

ولی رفتارت اینو نشون نمیده جلوش 

حساسیت نشون نده تو تماس با خونواده اش 

قبل از اینکخ اون زنگ بزنه تو بگو عه یه زنگ بزن ببینم مادرجون چیکار میکنخ قبل از اینکه اون شروع کرد حرف زدن تو کارای روزمره شوهرتوفوری به زبون بیار و به اصطلاح لوش بده (اونکه در هر صورت میره میگه، پس تو بگو تا اون لجش بگیره) بعد یه مدت خودش عاصی میشه چرا به خونوادم همه چیو میگی 😁😁

...