2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد سلام و احوالپرسی و تعریفی چیزی باشه اره خوبه 

بیشتر از اون خودمو قاطی نمیکنم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان خیلیا میان شعاری میگن وای اصلا برات مهم نباشه تو فقط خوبی کن

خیلیاهم میگن باهاشون قطع رابطه کن

کلا ادم باید تو این سایت بپرسه فلان مانتو قشنگ تره یا فلان کفش

زندگی منو به گند کشوندن تا پای طلاق رفتم بازم خودشون اومدن کلی معذرت خواهی کردن و گفتن که طلاق نگیر .حالا دوماهه برگشتم خونه خودم تا حالا شو که خوب بودن دیگه نمی‌دونم بعدا چی میشه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

اره خوبیم باهمدیگه یعنی اخترام همو حفظ میکنیم یموقعی تو ی مکانی پشت هم هستیم باهم بیرون میریم همگییی درکل که میشه گفت خوبیم 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

من تا خودبهشتم حاظرنیستم باهاشون برم تو رو خوبن ولی امان از پشت سر مثه مارن و پشتت دروغ میگن میخوان همه چی ب نفع خودشون باشه 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
الان خیلیا میان شعاری میگن وای اصلا برات مهم نباشه تو فقط خوبی کنخیلیاهم میگن باهاشون قطع رابطه کنکل ...

نه خوب نمیشه برای همه یه نسخه پیچید

کلا به نظرم نیاز به مدیریت بسیار زیادی داره این ارتباط

زندگی منو به گند کشوندن تا پای طلاق رفتم بازم خودشون اومدن کلی معذرت خواهی کردن و گفتن که طلاق نگیر ...

به نظرم این سری در عین احترام از اول یه سری قوانین و خطوط قرمز تعریف کن و بهشون پایبند باش که اونام رعایت کنن