2777
2789
عنوان

دوباره بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 53 پست
چطوری بگیرم ؟

با زبون نرم خرش کن دیگه.. مثلا بگو می‌خوام جهاز بخرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت روانیه جدا شو ازش...مادرتون خیلی راحته پیشش؟

نه بخدا مادرم چادریه (نمیگم چادری بودن خوبه یا بد خودم نیستم اما خب منظورم اینه لخ.تی لباس نمیپوشه که بهونه ای بشه برای امثال همسر من)

بچه ها مادرشون محجبه اس.اصلا قضیه مادرشون نی.ذهن این اقا خرابه..

مرسی که یکی بالاخره درک کرد همه میپرسن مامانت چطورییه یعنی همه میخوان تهش یه خانم مقصر باشه من اینطوری بهشون بگم که باور کنید مادرم اصلا ایشون رو نگاهم نمیکنه لباساشم همه گشاد و چادر بیرون میپوشه منم که هیچی براش کم نزاشتم از هر لحاظ اما اینطوری میکنه ..... قصدم طلاقه فقط وامم رو چطور پس بگیرم نمیدونم ایا اگر مهریه بزارم اجرا مییشه یا نه

نه بخدا مادرم چادریه (نمیگم چادری بودن خوبه یا بد خودم نیستم اما خب منظورم اینه لخ.تی لباس نمیپوشه ک ...

پس همسرتون واقعا یک روانیه به تمام معناس فکر کنم پیش بهترین مشاورها هم برید میگن زودتر پرتش کنید بیرون از زندگیتون 

اینم بگم بهتون.الان ک شما فکر این اقا رو خوندین بعدها تو رابطه هم فک میکنین شاید ذهنش ی جا دیگه باشه ...

من اصلا به بعد ها فکرم نمیکنم

حق طلاق دارم 

میخوام برم فردا با یه وکیل صحبت کنم 

وامم چی میشه 

حتی اگر لازم باشه تا عروسی باهاش بموتم 

که خرچ عروسی بکنه بعدش طلاق بگیرم چون حق طلاق وارم مسئله ای نیست 

فقط میخوام پولم دستش نمونه