2777
2789
عنوان

داداشم تازه فوت شده😔میشه سوالمو جواب بدید اگه بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 93 پست

خدا رحمتش کنه.بله میشه همچین چیزی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با دوستاش رفته بیرون ،به دوستاش گفته شما برید خونه من یکم سرم درد میکنه یکم اینجا بخوابم بعد میرم خونه خودم ،ولی قرص خورده و خودکشی کرده ،،حالا مگه کسی که فوت کنه چشاش نمیگن باز میمونه دهنش باز میمونه یکی باید ببنده ،،ولی داداش من دراز کشیده بود مثل خواب 

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

قرص متادون ؟؟ اگر تا بحال مصرف نداشته باشه و یکدفعه ای چندین بسته قرص رو بت هم از پوکه اش جدا کنه با آب مصرف کنه بله ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

دارم دیوونه میشم همش میگم خواهرت بمیره اون لحظه چی دیدی چی شده اصلا 😭😭😭داداشم تا جایی از بدنش درد میکرد تحمل نداشت فوری میگفت منو ببرید بیمارستان،،حالا چطوری شده که نگفته شایدم گفته آییییی خدااا

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش
بچه ها تو رو خدا یکی دقیق بهم بفهمونه من میخوام بفهمم ممکنه اصلا درد نکشیده باشه و تو خواب فوت شده ب ...

دختر گل چرا خودتو زجر میدی

وقتی دست و پایی نزده

ظاهراً دردی هم نکشیده

ولی واقعیت اینه ماها زنده ایم 

و تجربه ای نداریم

و نمیدونیم

شما هم فکرتو آزاد کن

ان شاالله روح بردارتون در جوار خداوند متعال و بنده های برگزیده خدا غرق آرامش باشه

فکر و خیال فقط شما رو اذیت می‌کنه 

فکر نکن

وحشتناکه غمت عزیز دلم،ادم هی فکروخیال میکنه،

ولی. یچیزی بگمت مهم الان برادرت هست،اینکه میبینه حال و روزتو و ناراحتیتتو ولی کاری ازش یرنمیاد این عذابش میده،پس ب خاطر ارامش روحش سعی کن استپ بدی ب این فکرو خیالاتت

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

خدا رحمتش كنه باه ميشه اما جون دادن برا ما ادمهاي عادي سخته كلا بسته به اعمالمونه براشون خيرات بديد

اینجوری نیست ادم ظالمی دیدم که باعث شد حق کلی بچه یتیم خورده بشه ولی راحت سکته کرد فقط از صبح گفت معدم درد میکنه ظهر راحت سکته کرد و تموم کرد 

الهییی عزیزدلممم😭😭😭آره گلم تو خواب پر کشیده😭 متادون خیلیی قوی و خطرناکه!😢خدا بیامرزتش منم نفسم وصل داداشام و یدونه خواهرمن،یکی از داداشام چندسال پیش از دست دادم و میفهمم چقدر سخته تحمل داغ عزیزامون🖤🥀خدا به قلب خودت و خونوادتون صبر و آرامش بده عزیزم🤲🏻 قلبم آتیش گرفت واسش😭

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44

با متادون خودکشی نمیکنن

حتما از قبل مصرف میکرده و متوجه نمیشدید احتمالا دوز بالا یهو مصرف کرده و اوردوز کرده وقتی دوزو ببرن بالا تشنج میکنن

روحش شاد خدا بهتون صبر بده

برادر منم سال هاست متادون مصرف میکنه بی صبرانه منتظر مرگشیم ولی هیچ طوزیش نمیشه این

لایک نکن.