2777
2789
عنوان

داداشم تازه فوت شده😔میشه سوالمو جواب بدید اگه بلدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3474 بازدید | 93 پست

من هی همین یه دونه داداش رو داشتم نه خواهر دارم نه داداش دیگه ،،،فقط من و داداشم بودیم که منو تنها گذاشت و رفت واییی فقط خودم میدونم دارم آب میشم بجون خودش واییی فکرشو میکنم نیست میگم منم بمیرم فقط ،،،دارم خودمو گول میزنم همش تا یادم میوفته تو دلم میلرزه حس میکنم تموم اجزا داخلی بدنم میلرزن یه بیقراری شدیدی میگیرم اخه من و داداشم اختلاف سنیمون کمه خییلی وابسته بودیم خیییلی

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلارام وای نگو تو رو قران نگووو خدایی نکرده برات پیش بیاد میفهمی چی میگم نگووو اصلا به زبونت نیار این حرفو 

اینجوری نیست ادم ظالمی دیدم که باعث شد حق کلی بچه یتیم خورده بشه ولی راحت سکته کرد فقط از صبح گفت مع ...

واای عزیزم فک میکنی سکته کردن مرگ راحتیه!!؟😥من دیدم کسی به خونوادش خیلی بدی کرده بود و تو خواب سکته کرده بود بعد موقع غسل و پزشک قانونی گفتن تمام اعضای بدنش از درون پاشیده شده و خونریزی داخلی کرده!(قشنگ شکنجه شده)ما اونلحظه از عالم غیب خبر نداریم ولی شک نکن هیچکی بدون تاوان پس دادن از دنیا نمیره خوبا با کمترین عذاب آدمای ظالم هم با وحشتناکترین عذاب خدا حساب هیچی از دستش خارج نمیشه مخصوصا حق الناس!

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44
یعنی چی بیصبرانه؟مگه پاره تنتون نیست

وقتی از زندگی کسی اگاه نیستید قضاوت نکنید

۱۳ سال زندگی ۴ تا ادمو جهنم کرده پدر و مادرمو نابود کرده ابرویی برامون نذاشته هزار تا فحش زشت و ناموس به پدر و مادر و من و برادر دیگم میده من بخاطر همین ادم ۳ ساله پشت کنکورم و افسرده و داغونم 

با هیچکس رفت و امد نداریم بخاطر این عوضی پدر بیچارم با مسافرکشی باید کار کنه و بریزه توی دهن این اشغال باید جلوی همه سکه یه پول شه

بارها ترک دادیم و برگشت کمپ بردیم و برگشت زن گرفتیم و زندگی یه دختر بی گناهو ب اتیش کشید و بدون یه قرون فرار کرد و رفت

این ادم میتونه برای کسی عزیز باشه؟

لایک نکن.

دلارام وای نگو تو رو قران نگووو خدایی نکرده برات پیش بیاد میفهمی چی میگم نگووو اصلا به زبونت نیار ای ...

روح برادرت شاد که انقدری خوب بوده که خواهرش انقدر بی تابه

از خدا خواستم یا جون من و پدر مادرمو با هم بگیره و راحت شیم از زندگی یا جون اونو بگیره

مادرم زجه میزنه و میگه خدایا جونشو بگیر تا دو تا بچه دیگم اروم شن و زندگی کنن 

لایک نکن.

پس چرا داداش من طوریش نمیشه و سقط نمیشهمصرفش هم متادون ۴۰ هس

نگوو قربونت بشم بیماره نیاز به کمک دارن،متادون ته همه موادای مخدره و هیچکی دوسنداره درگیر این دردا بشه،میدونم آدم تو شرایطای بد و سخت دور از جونتون حتی به مرگ خودش و عزیزشم راضی میشه گاهی،ولی براش دعا کن گلم شاید بهتر شد

"یاد گرفتم توقع از هیچکسی،جز خودم و خدام نداشته باشم،ازون به بعد آرامش روح و روانم تضمین شد..🧚🏼‍♀️'و معتقدم جدای مذهب و دینمون،میشه تو قلب هم جوونه بزنیم اگر که'انسانیت'رو باور داشته باشیم و به هم'رحم'داشته باشیم.."🤍🦋🤍🗝️✨#11228tatal44

خدا ارامش به دلت بده

با دل سوختت از ته دل نفرین کن کسایی که اینارو پخش میکنن و میدن دست جوونا و زندگی هزاران هزلر نفر دیگه رو دومینو وار با اینا نابود میکنن

الهی که داغ عزیز ببینن الهی که یک روز خوش نبینن الهی کسی که اینو داد دست برادرت به خاک سیاه بشینه و عزیزاش جلوش پر پر شن اون ادم قاتله 

لایک نکن.

روح برادرت شاد که انقدری خوب بوده که خواهرش انقدر بی تابهاز خدا خواستم یا جون من و پدر مادرمو با هم ...

عزیزم متادون که آروم میکنه طرفو و خیلیا هستن که حتی پزشک و جایگاهای مختلف اجتماعی دارن از سن کم تا بزرگ ولی مصرف دارن(چیز خوبی نیستا فقط میخوام بدونی خیلیا درگیرن و بیمار)اما باعث میشه راحت تر به زندگیشون برسن مجبوری!چطوری اذیتتون میکنه!؟شاید چیز دیگه در کنارش استفاده میکنه گلم

خدا ارامش به دلت بدهبا دل سوختت از ته دل نفرین کن کسایی که اینارو پخش میکنن و میدن دست جوونا و زندگی ...

واای آره قشنگ دکون باز کردن عزیزم😢مامانم همیشه لعنت و نفرین میکنه کسایی که نون تو خو.ن مردم و جوونامون میزنن و شکم کثیفشونو سیر میکنن!لعنت به باعث بانیشون🥺

نگوو قربونت بشم بیماره نیاز به کمک دارن،متادون ته همه موادای مخدره و هیچکی دوسنداره درگیر این دردا ب ...

۱۳ سال کمک کمه هنوز؟

دعا برای کسی که خودش نمیخاد و حرکتی نمیکنه اثری داره؟

از دهنمون زدیم خداشاهده پدرم با لباس کهنه و کفش پاره میگرده فرستادیم کمپ خصوصی ولی فردای برگشتش شروع کرد پدر بیچارم خودش نمیخورد و هر روز بهتدین میوه و غذارو مببرد کمپ ب امید اینکه خوب بشه

ای خدا اینارو میبینی و کاری نمیکنی خدایا به بزرگیت قسمت میدم پدر مادرمو تو پیری نجات بده😔خدا دیگ بسشونه هر چی امتحانشون کردی دیگ زیر بار امتحانت کمرشون شکست

لایک نکن.

عزیزم متادون که آروم میکنه طرفو و خیلیا هستن که حتی پزشک و جایگاهای مختلف اجتماعی دارن از سن کم تا ب ...

متادون ۴۰ با ماری جوانا و کلونازپام فعلا همینارو میدونیم شایدم چیزای دیگم باشه

از ۱۹ سالگی شروع کرد تا الان که ۳۳ سالشه

کاملا نعشه و تو توهمه

لایک نکن.

دلارام هر طور شده نجات بده داداشتو لازم شد بنداز کمپ اصلا نزار بیاد بیرون شده یه سال بمونه اونجا نزار بیاد بیرون تا کلا بدنش پاک پاک بشه فقط میتونم اینو بهت بگم