2777
2789

اکسم بود اصلا طی ده ماه نه ی بار گل خرید، تولدم پیچوند، نه ولنتاین نه هیچی  از نظر احساسی هم فقط وقتی منو میدید 

خیلی کم زنگ میزد وتایم نمیذاشت اصلا 

قهر میکردم میرفت ی ماه بعد میومد توقع داشت همه چی مث قبل باشه

فقط رستوران  گاهی رفتیم و اگ چیزی بیرون میخواستم میگرفت احیانا ک من اصلا نمیخواستم چیزی 

بلاکش کرده بودم و میگفتم من احترام و توجه و علاقه و تعهد میخوام ک تو هیچکدومو بهم نمیدی 

بعد ده ماه انقدر اذیتم کرد با این کاراش ک عصبی شدم گفتم تو دنبال پول طرفی و دنبال رابطه ای و... 

و ب هم توهین کردیم  و من گفتم برو با فلانی اینم ایدی و... 

چند روز درگیر و توهین و.... 

قرار شد امروز ساعت 6:30من برم دنبالش ک حضوری حرف بزنیم

من رفتم با ماشین نیومد، زنگ زدم گفت نیستم و خاموش کرد 

بعدشم زنگ زد گفت ک تو همش منو بلاک میکردی و توهین میکردی و قهر میکردی باهام و همه چیو انداخت گردن من و گفت ب درد هم نمیخوریم و برات آرزوی موفقیت میکنم 

روز اول سختته

تحمل کن بگذره چندروز بهتر میشه همه چی

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 

براتون دعا می‌کنم

گلم من از خدا میخوام خودش یه خوشبختی بزاره سر راهت توی زندگیتون عاقبت بخیر شی الهی آمین 💓💗 موفق باشید 

به درگاه خدا نا امید نشو انشالله کلی اتفاق های شیرین برات بیوفته همیشه سلامت باشی خوشحال باشی هیچ وقت ناراحتی سراغت نیاد یه من خیلیییییی برات دعا میکنم به هر چیزی که توی دلت هست بهش برسی و خدا کنارت باشه از هر اتفاق بد دور باشی برات صلوات می‌فرستم خودتو هیچ وقت توی زندگی خودتو ناراحت نکن شاید اون بالا سری یه صلاحیت دونسته می‌دونی چرا ؟ قطعا لیاقت تو بهترین ها هست خواهرمن شاید خدا خواسته چیزی نصیبت کنه که حتی انتظار شم نداشتی من خدا رو برات صدا زدم که یارت کنه الهی آمین امیدوارم همیشه خوشحال باشی و هیچ وقت تاپیک ناراحتی نزنی و غم دورت نیاد آمین 😘 ❤️🧡💛💚💜🤍🌼🌻🏵️💐🌹

خدا به حق آبروی زهرا کمکت کنه دست تو بگیره الهی آمین 🤲🏻🧡🍂 امیدوارم خیلی‌ زود به مراد دلت برسی بهترین ها رو از خدا میخوام بهت به حق امام زمان امیدت به خدا باشه 🌺 برای منم دعا کنید خانوما دانشگاه قبول شم🙏🏻خدا راه درست رو بزاره جلوت ولی بنظرم جدا شو زندگی یک باره و هیچ کسی حق شکستن دل تو نداره ناراحت هم نشو جدی بی شوخی ارزش تو خیلی بالاتره

فقط 46 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

دقیقااا ندارم حالم بده منو مقصر کردمیگفتم گل، میگفت من از گل خریدن بدم میاد خودت برا خودت بخر

هزاران هزار ادم سالم تو دنیا هست ک میتونی بری باهاشون دوس شی تو لیاقتت این نیست ک بری التماس کنی تو لیاقتت بیشنر ازیناس لطفا پادکست عزت نفس دکتر هلاکویی گوش بده

خدا کمکت کنه عزیزم انشالله موفق باشی توی زندگی 🫂💙🥲 براتون دعا می‌کنمگلم من از خدا میخوام خودش یه ...

چقدر شما خوب و مهربونی 

چقدر پیامتو قشنگ بود 

واسم دعا  کنید ک سخت نیاز دارم 

منم از ته دلم دعا میکنم قبول شی و شاد و خندان و سلامت باشی 

مهربون خوش قلب و عزیز❤️❤️❤️❤️

هزاران هزار ادم سالم تو دنیا هست ک میتونی بری باهاشون دوس شی تو لیاقتت این نیست ک بری التماس کنی تو ...

من التماس نکردم اخرا دیگ انقدر عصبی بودم فقط میخواستم ببینم و خودمو خالی کنم 

منو غلاف کرد و نیومد و گوشی خ کرد

من التماس نکردم اخرا دیگ انقدر عصبی بودم فقط میخواستم ببینم و خودمو خالی کنم منو غلاف کرد و نیومد و ...

رها کن توجهی ک روی اون گذاشتی بردار بذار رو خودت و ب چشم تجربه نگاش کن بگرد ادم بعدیتو درست تر انتخاب کن تو مگه چندسال جوونی ک علاف این اسکل بشی