2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید برنجمون فروش بره

589 بازدید | 49 پست

سلام،توروخدا دعا کنید برنجمون فروش بره و پولش نقد بده طرف،هیچی واسه خوردن خونه نداریم هیچییس،شوهرم ۵۰کیلو برده واسه یه نفر خدا کنه نقد بخره که بعداز ظهر برم مواد خوراکی بخرم

یقین دارم که بهترین روزا میان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجنوردم،برنجمون طارم دم سیاه

کیلویی چندمیدید

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

الان شوهرم زنگ زد گفت،نشده   طرف بیشور دیشب گفت بیار قیمتش هم گفتیم الان شوهرم برداشته برده شهر گفته گرونه،بگو آخه احمق تو که قیمت میدونی این چکاریه آخه

یقین دارم که بهترین روزا میان