2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنید برنجمون فروش بره

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان کامنت بزارین بره پر بازدید

من برنج دارم و متاسفانه نمیتونم ازت بخرم

دوستانی که برنج میخوان از اسی بخرن.

عزیزم شما هم تخفیفی به نی نی سایتی هایی که عمده میخرن بده.

تو سایت با سلام هم غرفه بزن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
فرق چین دوم با کشت دوم چیه؟ موقع خرید از کجا بفهمیم؟

نمیشه تشخیص داد ینی ما نمیتونیم

فقط راهش اینه از ادم مطمعن خرید کنین ک البته میگم برنج کشت دوم مرغوب رو هیچ کشاورزی نمیفروشه نگه میدارن برای خودشون

چین دوم هم بعد بریدن برنج بار اول..یسری برنج بصورت محدود درمیاد میگن اون بده

شما شمالید؟ کشاورزید؟ اخه یه آدم مطمئن میگفت کشت دوم سم خالصه، چون از شهریور تا آبان برنج و عمل میار ...

سم و کودش به اندازه همون کشت اول هست و از مرداد تا آبان ماه زمان میبره برنجش تفاوت پختی داره فقط چون تو شرایط هوایی متفاوت حاصل میشه تو آب زمان بیشتری میمونه قد بیشتری میکشه 

که کشت اولم همین اندازه زمان میبره 

نمیدونم مامانم میدونه 🥲که اونم فقط میگفت چقدر گرون شده چقدر گرون شدهسال پیشو میدونم این قیمتا بود ت ...

من اصفهانم عزیزم هفته پیش این قیمت بود اخه کشاورزا تازه محصولشونا جمع کردند همه دارن میفروشن قیمتا الان پایینه