2777
2789
عنوان

در دوران عقد چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست
دعا فایده ای نداره اینهمه ادم روزانه دعا میکنن کدومشون کارشون درست شده که از تو بشه پاشو خودتو جمع ک ...

می دونین واقعیت اینه که نمی دونم چی درسته چی غلط نمی تونم به عقب برگردم و آدم قبلی بشم. دلم می خواد حداقل پدر و مادرم پشتم باشن همین و بس. 

حتی خودم هم جمع کنم وقتی تنهام کاری از دستم برنمیاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی. خیلی راحت تموم آرزو هام خراب شد امیدوارم بدترین اتفاق ها براش بیوفته که توی زندگی من دخالت کردن ...

تمومش کن دیگه از مرگ بالاتر ک نداریم

از دروغ بگو خودکشی میکنم همه چیو ببخش و خودتو راحت کن ک کش دار نشه دادگاه و... کاش قبل عقد زور میشدی 

تمومش کن دیگه از مرگ بالاتر ک نداریماز دروغ بگو خودکشی میکنم همه چیو ببخش و خودتو راحت کن ک کش دار ن ...

آخه چرا تمومش کنه وقتی داره میگه طرفش آدم خوبیه این چه نوع مشاوره دادنیه همه که ازدواجشون مثله هم نیست شرایط هاباهم متفاوته

خب دیگه کاریه که شده باهاش رابطه هم داشتی مثل اینکه توتاپیک هات خوندم عزیزم من خودمم عقدم

آره. می دونم ولی خب از نظر روحی نابودم دست خودم نیست ناراحتم تا الان همش خودم رو خوب نشون دادم. 

آره. می دونم ولی خب از نظر روحی نابودم دست خودم نیست ناراحتم تا الان همش خودم رو خوب نشون دادم.

با شوهرت دوست باش باهاش احساس راحتی کن از این زندان که برای خودت ساختی رهاشو اگه بازم حس خوب نداشتی و نتونستی دوسش داشته باشی جدا شو 

مرد خوب کم پیدا میشه اگه قابل دوست داشته و ملاک هاتو داره اول امتحان کن 

ممنون از شما. چه جوری احساس راحتی کنم و دوست باشم

باهاش نرم باش جبهه نگیر باهم خاطره بسازید کارهایی که دوست داری باهم انجام بدید تبادل نظرکنید ازتصمیمات آینده صحبت کنید از حس ناراحتیت بگو که زوری بود و اذیت شدی واگه توموقعیت دیگه آشناشده بودیم بهترمیتونستم بشناسمت والان میخوام بشناسمت و...