2777
2789
عنوان

در دوران عقد چه کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 38 پست
الان بهش حسی نداری؟

بعضی وقتا خیلی کم دارم اینکه همیشگی و زیاد باشه نه. می گن تو دل طرف قند آب میشه اون طوری نیست. شب عقد همش دعا می کردم تو راه که دارم برمی گردم شهرمون برا عقد تصادف کنم و بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالته وچه مدته باهاش آشناشدی؟

20 سالمه. پسرخالمه.

2 ساله که اطرافیان می گن می خوان ولی خودش اصلا خبر نداشت 2 ماه قبل از عقد بهش گفتن. بعد من گفتم دلم می خواد برم مشاور قبل از ازدواج ولی اون مورد فضولی که گفتم اومد یه روز ساعت 2 ظهر از خواب بیدارم کرد یعنی اومد خونمون از تو تخت بیرونم و آورد و گفت مشاوره ازدواج که به درد نمی خوره اشتباه نکن و... 

20 سالمه. پسرخالمه.2 ساله که اطرافیان می گن می خوان ولی خودش اصلا خبر نداشت 2 ماه قبل از عقد بهش گفت ...

من الان کسی و سرزنش نمیکنم و توهم حق داری ناراحت باشی یهویی توزندگیت تغییروتحول به وجود اومده کم کم حالت خوب میشه بهت قول میدم به خودت زمان بده اصلا به طلاق فکرنکن دراین شرایط فرصت بده بهش باهاش وقت بگذرون زیادهم دیگه رو نمیبینید؟ 

جسارت نباشه ولی شماشخص خاصی مدنظرتون بود (کسی و دوست داشتی؟)

من الان کسی و سرزنش نمیکنم و توهم حق داری ناراحت باشی یهویی توزندگیت تغییروتحول به وجود اومده کم کم ...

تابستون باهم بودیم الان دانشجو شهر دیگه ای هستم 

راستش اینکه خیلی کسی رو بخوام و.. نه ولی توی مجازی قبل از این یه پسره بود سعی می کرد به روش های مختلف مخ بزنه من اهل دوست پسر و فلان نبودم و این یارو گفت تو بیا خواهر من باش منم ساده گفتم باش و مدام قربون و صدقه می رفت ولی بعد کم کم فهمیدم یکی رو دوست داشته طرف ول کرده رفته و این دچار مشکلات روحی بود خودم دیگه بهش پیام ندادم در حد پیام بود حتی عکسش هم ندیدم ولی خب بعد فهمیدم ناخودآگاه ازش خوشم میو مد ولی هیچ وقت کسی نبود که بگم آره فقط این دیگه هیچ کس چون تا حالا توی این فازا نبودم

تابستون باهم بودیم الان دانشجو شهر دیگه ای هستم راستش اینکه خیلی کسی رو بخوام و.. نه ولی توی مجازی ق ...

خب اون دوست داشتنه برای هورمون هات بوده خواه یاناخواه آدم خوشش میادازقربون صدقه و...اینم توی سن شما 

شوهرت دوستت داره ؟ بلده باهات چطوررفتارکنه؟ 

توهم بلدباش نازکن براش رفتارات ناز و دخترونه باشه و...

می دونین واقعیت اینه که نمی دونم چی درسته چی غلط نمی تونم به عقب برگردم و آدم قبلی بشم. دلم می خواد ...

اینا همش بهونس 

بخوای میتونی کاری کنی

مشکل اینکه نمیخای دستتو به خودت گرفتی توقع داری بقیه بیان جمعت کنن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اینا همش بهونس بخوای میتونی کاری کنیمشکل اینکه نمیخای دستتو به خودت گرفتی توقع داری بقیه بیان جمعت ک ...

شما شرایط منو نداری که بدونی چی بهونس و چی نیست. 

توقع ندارم بقیه جمعم کنن بقیه نمی ذارن کاری کنن و شرایط و نوع زندگی من توی یه شهر کوچیک با شهرهای بزرگ تر فرق داره