2777
2789
عنوان

در دوران عقد چه کنیم

289 بازدید | 38 پست

دوستان من با اجبار و سنتی ازدواج کردم مثلا سنتی بوده و عشق لانس توش نبوده... 

خب بگذریم می خوام بدونم دوران عقد باید چی کار کرد از نظر احساسی چون هیچ حسی بهش ندارم. 

مثلا الان یکی از دوستام که عقد کرده دیدم تا این موقع شب دارن صحبت می کنن

گفتم. شاید من یه جوری هستم 

با تجربه ها شما دوران عقد چه کارا کردین و چه جوری بودین؟ 

وقتی احساس بهش نداری چرا عقدو بهم نمیزنی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی احساس بهش نداری چرا عقدو بهم نمیزنی

هعییییییییی. نگو که اینقد گریه کردم مردم. 

اقوام هست و به زور عقدم کردن می دونم نمی تونن تا ابد بهم زور بگن ولی خب فعلا دارم با مشکلات روحی تحملش می کنم

هعییییییییی. نگو که اینقد گریه کردم مردم. اقوام هست و به زور عقدم کردن می دونم نمی تونن تا ابد بهم ز ...

اگه الان تحمل کنی بعدنم میکنی از ترس

پس لطفا اینکارو با خودت نکن و از همین اول محکم وایسو بهم بزن

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
اینکه دوران عقد چه کارایی انجام می دادین که مثلا دوست داشتین و به نظرتون خاص بوده

برید بیرون ،کافه برید ،قدم بزنید ،باهم برید بستنی بخورید ، پیاده روی برید اگه هوا هنوز گرمه غذا بپز با یه سبد کوچولو برید دوتایی پارک بشینید 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

اگر می تونستم اصلا نمی ذاشتم سر بگیره. وضع خراب تر از این حرفاست.

پس خراب ترش نکن و بهم بزن

پس خراب ترش نکن و بهم بزن

می گم که نمیشه کاری از دستم بر نمیاد از نظر روحی نابودم و راهی به عقب ندارم همه چیم خراب شده و زندگیم تغییرات بزرگی کرد امسال. 

فقط می تونم بگم برام دعا کن اگر میشه

فقط میتونم بگم بر باعث وبانیش لعنت...

هعی. خیلی راحت تموم آرزو هام خراب شد امیدوارم بدترین اتفاق ها براش بیوفته که توی زندگی من دخالت کردن. یعنی هر بار که یادم میاد چند ماه گذشته رو اشکام بی اختیار می ریزه 

می گم که نمیشه کاری از دستم بر نمیاد از نظر روحی نابودم و راهی به عقب ندارم همه چیم خراب شده و زندگی ...

دعا فایده ای نداره اینهمه ادم روزانه دعا میکنن کدومشون کارشون درست شده که از تو بشه پاشو خودتو جمع کن و محکم باش