2777
2789
عنوان

خواستگار خوب ولی دور😑

132 بازدید | 14 پست

بچه ها یه آقایی هست در حدی که میشناسم همه چیزش خیلی اوکیه

منم شدیدا بهش حس خوبی دارم

البته خیلی وقت نیست میشناسمش احساسم بهش فقط در حد یه وایب مثبت و خوبه هنوز به درجه دوست داشتن و اینا نرسیده ولی خب همین حس مثبت هم خیلی وقت بود به هیچ پسری نداشتم 

از لحاظ منطقی هم در حد شناختی که دارم واقعا معقوله

ظاهرشم عالیه 

تو عنوان نوشتم خواستگار ولی فعلا اگه قرار باشه با هم اوکی شیم قرار نیست همین الان ازدواج کنیم...قراره یه مدت همو بشناسیم و اگه تفاهم داشتیم ازدواج کنیم

ولی یه مسئله خیلی بزرگ وجود داره..جفتمون الان تهران زندگی میکنیم ولی ایشون قراره با خانواده برای مدتی برن شهرستان..معلوم نیست دقیقا تا کی ولی گفته هر وقت خواستیم ازدواج کنیم تهران زندگی میکنیم یعنی کلا برنامش برای ایندش اینه برگرده تهران بمونه کلا

ولی خب این تایم اشناییمون رو قراره کلا اونجا باشه و رابطمون یه جورایی لانگ دیستنس میشه

البته گفته میاد میبینتم هر چند وقت یبار

ولی راستش من این مدل ارتباط داشتن برام خیلی سخته 

از طرفی نگرانم نکنه بعدا دوباره برنامش عوض شه قرار باشه همون شهرستان بمونه 

چون راستش من اصلا نمیتونم ازدواج کنم برم یه شهر دیگه 

خودمم بخوام مامانم اینا اصلاااااا نمیذارن

در نتیجه میترسم مثلا یک سال تو رابطه باشم با این اقا بعد یهو جریان اینجوری شه کلا قضیه ازدواج و اینا به هم بخوره و منم که اصلا حوصله این داستانا رو ندارم تو این سن

اگه مورد معمولی بود همین اول رد میکردم ولی واقعا معقوله و خودمم حس خوبی دارم بهش

بگید چیکار کنم☹️

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

حقیقتا نگرانیم از دو جهته

اولیشو که بالا گفتم از بابت تغییر برنامه های اون اقا

دومیش اینکه ردش کنم ولی بعدا پشیمون شم چون مورد خوبیه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با چت اینا نمیشه به شناخت رسید 

نمی خوام منفی بگم ولی ظاهر خوب همه چیز نیست خیلیا هستن ظاهرا همه جوره خوبن ولی وارد باطن زندگیشون میشی میفهمی زمین تا آسمون فرق داره

من اگه شرایط شمارو داشتم حتما ردش پیکردم ،بعید میدونم ایشون به تهران برگرده

عه

چرا بعید میدونی؟

اخه الان سالیانه ساله تهران زندگی میکنن

خونه و زندگی دارن اینجا 

الان قراره برن دوباره برگردن

حتی خونشونو میخوان بدن اجاره

نمیفروشن برن کامل

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
به نظرم با چت اینا نمیشه به شناخت رسید نمی خوام منفی بگم ولی ظاهر خوب همه چیز نیست خیلیا هستن ظاهرا ...

نه من ظاهرش مد نظرم نیست

از لحاظ رفتار و شخصیت و جایگاه اجتماعی بیشتر مورد توجهمه

درسته ظاهرشم خوبه ولی من الان اصلا تمرکز اصلیم روی ظاهرش نیست

از طرفی این حرف کاملا درسته که از پشت چت و تلفن نمیشه به شناخت رسید 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
عهچرا بعید میدونی؟اخه الان سالیانه ساله تهران زندگی میکننخونه و زندگی دارن اینجا الان قراره برن دوبا ...

اخه یکی از همکلاسیای دوران دانشگاهم دقیقا شرایط شمارو داشتن  بعد پسره رفت زنجان ، هی گفت برای ازدواج برمیگردم ،نه تنها برنگشت بلکه دوست منو هم با خودش برد زنجان 😅 البته الحمدلله زندگی خوبی دارن و خوشبختن ولی خب دختره هنوز با این ماجرا بعد ۷سال زندگی مشترک کنار نیومده که از تهران رفته

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
اخه یکی از همکلاسیای دوران دانشگاهم دقیقا شرایط شمارو داشتن بعد پسره رفت زنجان ، هی گفت برای ازدواج ...

اوه اوه ترسناک شد😂😂😂

اره مامان خودمم زیاد موافق نیست

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
نه من ظاهرش مد نظرم نیستاز لحاظ رفتار و شخصیت و جایگاه اجتماعی بیشتر مورد توجهمهدرسته ظاهرشم خوبه ول ...

عزیزم ظاهر دو جوره یکیش تیپ و قیافه س یکی هم ظاهر اخلاقیه 

من خودم اخلاقم تو خونه تا بیرون فرق میکنه 

یکی از بزرگ ترین ترس هام همینه که یکی مثل خودم گیرم بیافته مثلا بیرون از خونه خوب باشه و مردم داری کنه ولی تو خونه نه 

اخه یکی از همکلاسیای دوران دانشگاهم دقیقا شرایط شمارو داشتن بعد پسره رفت زنجان ، هی گفت برای ازدواج ...

در واقع گولش زده 

من خودم سختم نیست برای ازدواج برم شهر دیگه 

ولی اینکه گولش زده خیلی بده

در واقع گولش زده من خودم سختم نیست برای ازدواج برم شهر دیگه ولی اینکه گولش زده خیلی بده

اره دقیقا ، اتفاقا تو یه بازه ی زمانی بعد نامزدی دوستم رفته بود تو فکر جدایی ،دقیقا حرف شمارو میزد میگفت دروع گفته ، ولی دیگه خداروشکر باهم اوکی شدن رفتن سر زندگبشون

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم