2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شمالی ام

اشنای کرد زیاد داریم

ببین خوبنا ولی فکر میکنن وصلت خیلی سخت باشه ینی من خودم راضی نمیشم شخصا

جدا از زبون و فرهنگ و رسوم مثلا شمالیها کمی ازادترن و کردها غیرتی تر ...

من شمالی اماشنای کرد زیاد داریمببین خوبنا ولی فکر میکنن وصلت خیلی سخت باشه ینی من خودم راضی نمیشم شخ ...

خودم کوردم 

تنها شرطشون این بود باید عروس هم اهل سنت باشه نباشه کلا قبول نیست 

تالشی هستن

من شمالی اماشنای کرد زیاد داریمببین خوبنا ولی فکر میکنن وصلت خیلی سخت باشه ینی من خودم راضی نمیشم شخ ...

اره من خودم کردم قبول دارم ما دوستامون شمالی آن خیاب خوبیم دلی ازین لحاظ اونا آزاد ترن 

مازندران خودش کرد  داره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن.حالا ازدواجای هم قوم ۱۰۰٪عالی درمیاد که فکر کنیم حتما با بقیه مشکل میشه؟؟

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
مازندران خودش کرد داره فکر نمیکنم مشکلی داشته باشن.حالا ازدواجای هم قوم ۱۰۰٪عالی درمیاد که فکر کنیم ...

امروز شنیدم از ینفر البته داماد طرف شیراز بود گفتن اصلا اخلتقشون بهم نخورده دارن طلاق میگیرن خیلی ترسیدم 

خودم کوردم تنها شرطشون این بود باید عروس هم اهل سنت باشه نباشه کلا قبول نیست تالشی هستن

شما شیعه هستی؟

اگر مذهبی باشید اختلاف این مورد اذیت میکنه

من از تالش دورم و زیاد نمیشناسمشون 

اره من خودم کردم قبول دارم ما دوستامون شمالی آن خیاب خوبیم دلی ازین لحاظ اونا آزاد ترن

شما کرد کجایی؟

این اشناهای ما اهل کرمانشاه هستن 

البته من اینطور شنیدم با کردهای سنندج بهتر میشه سازگار شد باز مطمئن نیستم چون اشناییت نداشتم