2777
2789
عنوان

کمردرد چندروز مانده ب پریود

94 بازدید | 11 پست

اقدام بودم هم اینکه کمردرد دارم حالت‌های پریود دارم ۵ روز مونده ب پریودم

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

ایشالا به زودی خبر بارداریتو برامون میزاری عزیزم🙏

منم به زودی باید برم آی یو آی انجام بدم

اصلا فکرشم نمیکردم تو این پروسه قرار بگیرم

هر دوتا خواهرام به راحتی باردار شدن ولی من...🥺🥺

ایشالا به زودی خبر بارداریتو برامون میزاری عزیزم🙏منم به زودی باید برم آی یو آی انجام بدماصلا فکرشم ...

قربونت برم نگران نباش کار خداس چی میشه گفت

کارم شده تو این سایت بچرخم ببینم کیا از ivf یا iui نتیجه گرفتنهرکی رو که میبینم نتیجه گرفته یکم امی ...

مشکلتون چیه گلم؟

۷ ۸ ماه قبل رفتم دکتر ک برای اقدام به بارداری باهاش مشورت کنم. برام آزمایش نوشت تو آزمایشم همه چیزم نرمال بود. فقط سایز فولیکولم یمقدار کوچیک بود.دکتر بهم قرصای تقویتی و لتروزول و از این جور چیزا داد ۳ماه اقدام کردم باردار نشدم اینسری دوباره آزمایش دادم دیدم ذخیره تخمدانم ۰.۴۷ شدههه😳😳

بخدا دارم شاخ درمیارم چجوری انقد پایین اومده

اونم در عرض چند ماه. دکتر میگه طبیعیه ک یهو ذخیره تخمدان خیلی پایین بیاد. منم همش شکم بر اینه ک شاید به خاطر داروها باشه

۷ ۸ ماه قبل رفتم دکتر ک برای اقدام به بارداری باهاش مشورت کنم. برام آزمایش نوشت تو آزمایشم همه چیزم ...

پس مشکل منو داری 

منم ذخیره ام ۸ دهمه 

۲ سالو نیم اقدامم 

نمیخوام برم ivf

پس مشکل منو داری منم ذخیره ام ۸ دهمه ۲ سالو نیم اقدامم نمیخوام برم ivf

میخوای صبر کنی طبیعی باردار شی؟

ذخیره تخمدان من کمتر از شماست؟

دکتر گفت این ماه برا iui اقدام کنم ولی میخوام این ماه شانسمو امتحان کنم شاید طبیعی باردار بشم. هنوز امید دارم🫠