2777
2789
عنوان

خداحافظ تموم آرزوهام💔🖤🥀🙂

1737 بازدید | 113 پست

خداحافظ تموم آرزوهام... 

تموم رویاهام امشب خاک میکنم 

تموم لحظه هایی که برا ثانیه به ثانیش تو ذهنم برنامه ریخته بودم... 

چقد ضعیف و بی اراده و مزخرفم که نتونستم با مشکلاتم کنار بیام نتونستم موفق بشم 

چقد کم اوردم...  

این سری خوردم زمین نتونستم دیگه بلند شم:))))  

چه زندگی یکنواخت و مزخرفی 

هیت ندین بم به چشم ی درد دل خواهرانه بهش نگاه کنید 

تنها جایی که میتونم سفره دلمو باز کنم اینجاس هعیییی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

فدات بشم درکت میکنم منم مثل توام شاید حتی بدتر، ولی کم نیار زندگی سختیاشو داره نمیشه کاریش کرد فقط باید ادامه داد

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که کل زندگیم با مشکل یکی بود، تا یکم اوضاع آروم شدو با خودم گفتم بالاخره به آرامش رسیدم یه مشکلی پیش اومده که یه شبه از یه زندگی عادی و هدفمند رسیدم به فکر خودکشی

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

🤌🏻💔منم کم کم میخوام خاکشون کنم واسه همیشه

کاش میتونسم زندگیمو ام خاک کنم انقد خستم که دیگه مثل قبل حتی نمیتونم دیگه اراده برا خودکشی کنم  ی مرده متحرکم ی جنازم... 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

درکت میکنم عزیزم منم تو این وضعم 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
فدات بشم درکت میکنم منم مثل توام شاید حتی بدتر، ولی کم نیار زندگی سختیاشو داره نمیشه کاریش کرد فقط ب ...

کم اوردم هرکاری خواستم بکنم به بن بست خوردم دیگه نمیتونم شاهد موفقیتای بقیه بودم کسایی که تو رقابت ازم ترس داشتن الان من درمونده شدم بد زمین خوردم ابجی😭بد زمینم زدن

من که کل زندگیم با مشکل یکی بود، تا یکم اوضاع آروم شدو با خودم گفتم بالاخره به آرامش رسیدم یه مشکلی ...

بمیرممممممم 

درکت میکنم عزیزم منم تو این وضعم

چرا هیچکس حالش خوب نیستتتت😭🖤 بگردمممم اگه وضعیتت اینه که بمیرم برات:) 

کم اوردم هرکاری خواستم بکنم به بن بست خوردم دیگه نمیتونم شاهد موفقیتای بقیه بودم کسایی که تو رقابت ا ...

الهی بگردم:) اگه دوست داری بگو مشکلت چیه شاید تونستم کمکی کنم یا حداقل سبک شی

چیشده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من فدات شم🥲🥲🥲🥲🥲ولی زندگی ادامه داره نه؟

خدانکنه:) 💔❤ 

مردگیه برا من فقط دارم نفس میکشم کل زندگیم شده پناه بردن به خواب کاش بیدار نشم دیگه😭