2777
2789
عنوان

خداحافظ تموم آرزوهام💔🖤🥀🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 113 پست
قربون مهربونیت ♥️نشونه قلب پاکته میدونی چیه ؟ ما بجز خودمون کسیو نداریمتنها کسی که میتونه ما رو نجات ...

امیدوارم🫠❤ 

خیلی رو سیاهم پیشش کاش رهام نکنه من شدید بهش نیاز دارم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

خوب میشی

Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͜͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷͖̎̋Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝Ḁ̶͓̺̠͇̭̜̾̀͐͒͊l̵̡̤͇̗̣͚̭͕̓́̉͊͑͠͝i̴̭̫̝̞̲̠̍̄̓̒Ą̸̱͍̩̻̟͈̯͗̒͘͜ͅl̴̻͓̦͉̼̼̖̒̿͋́͂̀̒͠ͅi̷͕̙̹͕̳̥͒͗͐̏̿̓̂̋͜͜Ȃ̷͚̠͎̗̦ͅi̵͉̲̟͚͙̱̹̺̊̽͂̑͊̈́̂͌͝͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌ ̷̞̹̦̳̋̀̂̐̕̚͠ ̴̧̯̯͕̥̕͘̚ ̵͚̮̻͉̔̎͆̃̚̚Ą̷̛̛̛̘̮̼̗͔̼̹͈͛͗̈̑̅̀̀‌ļ̶͇̞͉̙͓̖̹̖͚̃̑̐̄̚͝i̶͎̦̤̤̹͍̟̭͕̐̃̊͜ ̷̢͉̦̺̓̄̉̿̉̈́͂̕͘͝A̸̝͉͉͖̼̭͚̓̆̓͠i̶̡̭̳̻͝ ̴͓̮̜̲͗̽̌̌̍̈́͑̀̓͠ ̷̎Ä̵̢́͆̌̀̈́̔͝ͅľ̸̯̙̝͑͐̀͑͘͜ĭ̴̡̳̺̺̫̪͍̯̪̊̓̈́̈́̀͘͘ ̴̢̡̝͚͕̝͖͕̃̒́͛̕͠͝ ̷̹͎̱̎̀Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌Ȧ̴̛̮͚̠̙͎͖̠͌́͊͆ͅl̶͎̘̪̭͉̥̭̅́̀̒̀͌͠͝i̴̢̟̱͕̮͍̻͂̄̄̈́̌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جفتش درسته کاری به اونا ندارم انشاالله پیشرفت بیشتری بکنن ولی دردم موقعیت خودمه نمیدونم باید چیکار ...

همین دیگه چون نمیدونی چیکار کنی هی میپری اینور و اونور 

قشنگ بشین با خودت حساب کتاب کن ببین از زندگیت چی میخای 

بعد پنج سال. ده سال میخای کجا باشی و شروع کن رو زندگیت کار کنن ببین الان که داری با من حرف میزنی دونه به دونه میگی که چی مانع الانه تو 

اول سردرگمی و نمیدونی چیکار کنی

دوم خانوادت که میگی روت تسلط دارن و باید برای اینم راهی پیدا کنی

سوم پول که اهدافی داری که انگار برای محقق شدنشون نیاز به پول داری

به نظرت اینطور نیس یا من اشتباه میکنم؟

خوب میشی

ای بابا هیچوقت یادم نمیاد تو زندگیم ادم شادی بوده باشم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
همین دیگه چون نمیدونی چیکار کنی هی میپری اینور و اونور قشنگ بشین با خودت حساب کتاب کن ببین از زندگیت ...

کاملا درسته ولی اولویت اول تا سومم الان افسردگیمه معذرت میخوام ولی دهنمو سرویس کرده خسته شدم از این اوضاع دیگه انرژی برای انجام کارای روزمرمم ندارم نمیتونم اصلا راه میرم انگا. شصت کیلو ادم رو شونه هام سواره،

بخدا منم همینم تو خیلی از مراحل زندگیم باختم بدم باختم همش میگم کاش منم میتونستم مثل فلانی باشم ولی نتونستم دیگه چه میشه کرد به خودکشی فکر میکردم دیگه همونم بیخیالش شدم توام بیخیال باش... 

کاملا درسته ولی اولویت اول تا سومم الان افسردگیمه معذرت میخوام ولی دهنمو سرویس کرده خسته شدم از این ...

درسته افسردگی میتونه کلا تو رو تبدیل به یه آدمی کنه که نیستی و اجازه نده برای رشدت قدم برداری

پس الان اولویت اول تو میشه درمان افسردگیت 

میتونی به روانشناس مراجعه کنی ؟

و اینکه سطح ویتامین دی بدنتو چک کردی؟ این خیلی مهمه ها 

کمبود ویتامین دی ارتباط زیادی با افسردگی داره

امیدوارم🫠❤ خیلی رو سیاهم پیشش کاش رهام نکنه من شدید بهش نیاز دارم

خدا هیچ وقت دست ما رو ول نمیکنه 

خودش دردو داده درمون رو هم میده مطمئن باش 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

خدا هیچ وقت دست ما رو ول نمیکنه خودش دردو داده درمون رو هم میده مطمئن باش

انشالله گلم