2777
2789
عنوان

خداحافظ تموم آرزوهام💔🖤🥀🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 113 پست
عزیزم میتونم بپرسم که چیشده؟وی اذیت می‌کنه قربونت برم؟

گلم توضیح دادم صفحه بعدی رو یکی از کاربرا ریپلای زدم توضیح دادم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افسردگی داشتم نه خودم فهمیدم نه اطرافیان گذشت تا اینکه الان افسردگی شدید گرفتم دو سال کنکور دادم شکس ...

الهی بمیرم برای دلت می‌دونم عزیزم علاوه بر شما خیلی های دیگه ام همین شرایطو دارن متاسفانه ولی الان وقت جا زدن نیست شما هنوز سنی نداری،از هیچکس انتظار نداشته باش خودتی که خودتو نجات میدی سعی کن اول افسردگیتو کمتر کنی بعدش دوباره اقدام کنی برای اهدافت،طرف با یه بچه و زندگی داغون داره درسشو که ول کرده بود ادامه میده شک نکن توام میتونی هرچند می‌دونم شرایط سختی داری🤍🌱

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

منم همینم ولی چاره چیه باید بازم بلند شیم 🥺 خدا به هممون کمک کنه معجزه کنه

حالم بده از خودم بدم میاد از ی طرف به خودم حق میدم ثانیه ای نیس به مرگ فکر نکنم باید معجزه شه تو زندگیم تا بلند شممم اخ خدااا بغلتو میخوام😭

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اثرات سن کمه من 32 امیاد گرفتم همه چیو به شخمم بگیرم و فقط تلاش کنم برای تغییر شرایطم تا جای ممکن

نمیدونم شایدم از سنم باشه

چی شده؟ چند سالته؟

همین صفحه توضیح دادم چیشده 

بیست سالمه

حالم بده از خودم بدم میاد از ی طرف به خودم حق میدم ثانیه ای نیس به مرگ فکر نکنم باید معجزه شه تو زند ...

من تو این شرایط فقط به خود خدا پناه میبرم

حال هممون همینه

بدون تنها نیستی 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

ان شاء الله خدا واسه از اینجا به بعد زندگیت بهترین ها رو رقم بزنه

انشاالله 💔

کاش میتونسم زندگیمو ام خاک کنم انقد خستم که دیگه مثل قبل حتی نمیتونم دیگه اراده برا خودکشی کنم ی مر ...

هعییی هممون همینیم:) 

یه درصد تا الان کاری نکردم واسه مردنم یه درصد نیم درصد احتمال میدم برگرده 💔

کاربری دست چند نفره

ارزوهام یکیش باید تلاش میکردم که نشد.یکیشم خدا باید میداد که نداد.منم خاکشون کردم!!!!!

ببا پوست و استخونم جملتو درک میکنم منم خاکشون کردم خودم مردم ولی محکومم به حرکت کردن ولی اونارو خاکشون کردن

خوش به حالتون، من که سنم کمه و کلی مشکل دارم. نه میتونم تغییرش بدم نه میتونم بپذیرم:) دارم میسوزم

چقد من

خدانکنه عزیزدلم. دیگه باید قبول کنیم زندگی همینه ادما بعد یه مدت دیگه سر میشن در مقابل همه چیز

این خودش بنظرم خیلی ترسناکه

هعییی هممون همینیم:) یه درصد تا الان کاری نکردم واسه مردنم یه درصد نیم درصد احتمال میدم برگرده 💔

من خیلی کارا کردم برا پایان زندگیم نشد الانم دنبال بهونم جامِ صبرم به لب برسه فقط یذره مونده

چقد من

من دقیقا نصف سن شما رو دارم، از بچگی کلی مشکل خانوادگی داشتم که حل نشدن و توی روانم تاثیر گذاشت، بعدش دوستای ناباب و اتفاقا بد، دکتر گفت مشکل داری باید جراحی کنی بماند که من سنم خیلی کمه و کلی ترسیدم و... بعد از کلی مشکل یکم آروم شدم با خودم گفتم یعنی این منم که به آرامش رسیدم؟ که دکترا به مادرم گفتن سرطان داری باید شیمی درمانی و جراحی بشی... از کابوس زندگی بیدار نمیشم و هرروز عذاب میکشم :)

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

به رویا و آرزوهایی که خاکشون کردی آب بده از زیر خاک جونه میزنن و بالا میان سبز میشن می تونی لمس شون ...

حس میکنم هر کاری میخوام بکنم هر قدمی میخوام بردارم برمیگرده به پول که من ندارم حداقل هشتاد درصدشون