2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست

حستو درک میکنم

ولی با خودخوری کاری درست نمیشه

شوهرتم حق داشته یه ذره

الان بجای گریه پاشو خونتو تمیز کن و نذار کثیف بشه هر کاری که داری بذار بعد از تمیز کردن خونه انجام بده

حالا الان یکی بیاد خونه من ظرفای دیشب نشسته، رخت خوابا هنوز پهن، لباسا روی بند و من پای نی نی سایت  

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

درسته درگیر درس وکارهستی... 

ولی زندگیت و تمیزی خونه. ات و ارامش شوهرت مهم تره ... واینم بدون مردا ازکثیفی متنفرن .. ومقصرتنهاخودت بودی ..

ویه خانوم خوب همیشه باید خونه اش 

تمیزباشه ... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چیکار کردی

تو افق محو شدم واقعا مونده بودم چیبگم 

تازه یبارم داشتم میرقصیدم برگشتم دیدم داره نگام میکنه 

خونمون خیلی دوره ها کلید خونمونو داره هروقت میاد بدون اینکه یع زنگی چیزی بزنه میاد تو 

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

ای بابااااا فدا سرت باباجان. شلوغ بوده که بوده. براهمه هس این چیزا. حیف اعصاب ادم واسه مردم جوش بزنه. حالا فک میکنی اگه ترتمیز بود میرفتن ازت تعریف میکردن؟ برو حوش نردم انقد نزن ریلکس باش

وای مادرشوهرت کجا بود یهو😣

تشریف اورده بود خونمون :/

ینی فرض کن یعالمه لباس رو مبل بود نشسته بود رو لباسا

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
تو افق محو شدم واقعا مونده بودم چیبگم  تازه یبارم داشتم میرقصیدم برگشتم دیدم داره نگام میکنه&n ...

دوبارکه سرزده میاد جیغ بنفش بکش بگوترسیدم پرده گوشش پاره بشه که ازدفعه بعدی ده بار آیفون روبزنه که اطلاع بده داره میاد😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
یه روزشو ک کامل نبودم خونهه مامانم بودم بعدشم ازدانشگاه میومدم حال نداشتم😭😢😢😢

برای من اصلا مهم نیست که برند بگند خونه اش کثیف بود من واسه دل خودم و راحتی خودم خونه را تمیز میکنم 

خدایا شکرت

مادر شوهر من اگه ببینه خونم مرتب نیست هم اصلا بروی خودش نمیاره، باهم از این حرفا نداریم خوب هرکس ممک ...

مادر شوهر من پیش شوهرم میگه عروس جاریم انقد فرررضه انقد تمیزه انقد خوب میرقصه :/