2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست

فدای سرت که میگه انقدر بزار بگه تا خفه بشه بچه بیشعور خاله زنک خونه خودته شاغلی دلت نخواسته تمیز کنی حرفمفت زدن به خواهرشوهرت بگو واقعا متاسفم همچین بچهبی تربیت و خاله زنکی تربیت کردین من نهایتا خونمو تمیز نکردم شما امر به این مهمیوکه تربیت بچست گندزدین توش یبار اینحوری بگین جلو خود بچه حساب کاردستشون میاد چرا اخه میترسین خانواد شوهرو اگه محترمانه جوابسونو ندی سوار سرت میشن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

به نظرم چیز مهمی هم نیست . حالا مگه خونه ی خواهرشوهرت  همیشه مثل دسته گله؟

اصلا اجازه نده خواهرشوهرت بخواد چیزی بگه.

هر وقت دیدیش یا تلفنی حرف زدی خودت حرف بنداز بگو یه سردردی داشتم که نگو 

دست به هیچی نزدم شوهرم گفت من انجام میدم 

اومدم دیدم هیچی که انجام نداده چهار تا کارم اضافه کرده واسم از دست این مردا

میشه واسه بغل گرفتن تو دلیم یه صلوات بفرستی ؟ ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه بچه‌ی خواهر شوهرت بوده من یه سوتی دادم جلو دوست داداشم برای کثیفی اتاقم که هنوز که بهش فک میکنم دلم میخواد برم افغانستان زندگی کنم  

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  

همین که خونه نبودی و اومده،اون باید شرمنده باشه زن خونه نیست نباید مهمون بدون.هماهنگی بیاد،تازه خونه رو بهم ریخته و.جورابشم جا گذاسته رفته،اونه که باید ظرف غذای بچش و جم میکرد و میرفت،ول کن بابا حوصله داری،شوهرت و نگه دار، قوم شوهر و نظرشون و میخوای چکار،با شوهرت خوب رفتار کن،بهش بگو اکه ممکنه لطفا زمانی که من خونه هستم مهمون قبول کن خونه که بتونم از پس اوضاع بر بیام عزیزم

کاش شوهرم خیانت کرده بود ولی اینجوری نشده بود    

اين چه حرفيه چند سالتونه 

وقتي بياي ني ني سايت بايد درباره همه چيزت به همه جواب بدي اينجا موندن كار هر كس نيست  
به نظرم چیز مهمی هم نیست . حالا مگه خونه ی خواهرشوهرت  همیشه مثل دسته گله؟ اصلا اجازه نده خواه ...

عالیهههههه😄

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
یه بارم تو خونه ما بمب افتاده بود رفتم دستشویی اومدم دیدم مادرشوهرم نشسته رو مبل داره با تاسف نگام م ...

مادر شوهر من اگه ببینه خونم مرتب نیست هم اصلا بروی خودش نمیاره، باهم از این حرفا نداریم خوب هرکس ممکنه بعضی وختا کاراش عقب بیوفته

😘😚😜

عزیزم والا همسرت یعنی اینقدر اختیار نداره که بخواد یه مهمون اونم خواهرزادش رو بیاره ایراد از شماست حالا وقت نداری خونه رو حسابی تمیز کنی در حد مرتب بودن ظاهری که دیگه وقتی نمیگیره والا من 2تابچه دارم با چه بریز بپاشی هروقت میام سرکار قبلش هرچی روزمینه جمع میکنم و ظاهرو مرتب میکنم از طرفی هر چی میخوری سریع ظرفش رو بشور نزار تو سینک بمونه همه اینا یه ساعتم طول نمیکشه قبول کن کمکاریه خودت بوده

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید