2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست
پاشو دختر خوب برو وسایلتو بریز بیرون خونه تکونی کن واسه روحیه خودتم خوبه بعدم زنگ بزن مادرشوهرت حالش ...

بخداانقد نااراحتم ک حدنداره🙎🙈

همیشه ظاهر خونم شده بود جمعو وجور میکردم اینجوری نبود فک کن باباش اومده دنبالش مثلا بهش گفته خوش گذشت بهش گفته باباانقد بد بودحالم بد شد

من روم نمیشه دیگه ب شوهرش نگاه کنم🤢

بخداانقد نااراحتم ک حدنداره🙎🙈 همیشه ظاهر خونم شده بود جمعو وجور میکردم اینجوری نبود فک کن باباش ا ...

عزیزم حالا شده دیگه زمانم نمیتونی به عقب برگردونی و و دهن اون بچه رو هم ببندی ولی به عنوان یه بزرگتر که ۱۲سال ازدواج کردم و یه پسر کلاس اولی دارم و مثل خودت ترم ۲لودم که متاهل شدم و خستگی و همه چی رو درک میکنم ولیییی به خاطر روحیه خودت و انرژی مثبتی که انضباط و تمیزی به همراه میاره هیچوقت نزار کارات روهم انباشته بشه هر کاری رو همون لحظه انجام بده و عقب ننداز .من خونه ام جوری مرتب و تمیزه که انگار همین الان میخواد مهمون بیاد.پس رویه و روش زندگیت رو عوض کن و تنبلی رو بزار کنار که باعث افسردگیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حالا شده دیگه زمانم نمیتونی به عقب برگردونی و و دهن اون بچه رو هم ببندی ولی به عنوان یه بزرگتر ...

واااااااای خوشبحالتووووون😍بخدا انقده دوس دارم اینجوری باشم ولی مثلا یه روز خونمونو میکنم دسته گل انقده ذوق میکنم خودم ولی فرداش دوباره همون اش وهمون کاسههه😢ازاین رو ب اون روش میکنمو پامیشم مثلا ،خیلی اذیت میشم 

اخرشم دیوونه میشم😿😢😿😭شوهرمم طلاقم میده میره🙍‍♂️

واااااااای خوشبحالتووووون😍بخدا انقده دوس دارم اینجوری باشم ولی مثلا یه روز خونمونو میکنم دسته گل ان ...

هر چیزی رو برمیداری کارت تموم شد باهاشدهمون لحظه بزار سرجاش .ظرف هم همینطور درجا بشور نزار جمع بشه رو هم .اگر وسایل رو درجا سرجاشون بزاری نصف راهو رفتی یعنی مرتبه فقط میمونه جارو و گردگیری .خیلی راحته.واسه خودت سختش نکن.

بگم خونه تکونی نمیگن خونه تکونی چه وقته تازه بدتر شک نمیکنن بگم چندروز خونه نبودم خونه مامانم بودم ...

به نظر من به روی خودت نیار. برای هر کسی ممکنه پیش بیاد، اگر هم کسی چیزی گفت، بگو گرفتار بودم. والله خانمها هم از سر کار یا دانشگاه تو این شلوغی و ترافیک و دود و دم برمی گردند خونه، خسته می شوند ولی خصوصا از دید مادر شوهر( من از داشتن خواهر شوهر محرومم البته) پسرشون باید استراحت کنه و این وظیفه زن هستش که با داشتن بچه که بهش می چسبه و توقع داره نبود روزت را جبران کنی براش، همه کارها را مرتب کنه! خدا به همه خوبش را عطا کنه  ولی واقعا قوای جسمانی ادم با قبل از زایمانش قابل مقایسه نیست. من اگه خونه ام را جابجا نمی کردم و نزدیک محل کارم نمی اوردم، بعید می دونم می تونستم ادامه بدم!

ببین منم به شوهرم بعضی وقتا تیکه میندازم ولی مستقیم بهش نمی گم مثلا یه بار مادر شوهرم اینا اومده بودن خونمون نه واسه مهمونیا جایی بود امود خونه بعدشم رفت شوهرم به من نگفت ولی من فهمیدم هی میگفتم وااااااااااای این ست من شورتش نیست هرچی میگردم نمی تونم پیداش کنم اینقدر گفتم که باورش شد حالا دیگه بهم میگه کی میاد کی نمیاد چون میگه تو گیری ول نمی کنی باید غیر مستقیم جلو بری نه با دعوا و ناراحتی این جوری بدتر لج می کنه فکر می کنه چی شده

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
بگم خونه تکونی نمیگن خونه تکونی چه وقته تازه بدتر شک نمیکنن بگم چندروز خونه نبودم خونه مامانم بودم ...

نه نگیا میگه ول کرده رفته خونه مامانش دعواشون شد رفته قهر یا  تا حرف بدتر بهت میزنن اصلا هیچی نگو عمرا به روت نمیارن حالا ممکنه پشتت حرف بزنم ولی جلوت چیزی نمیگن

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !