2777
2789

سلام من ماه پیش اقدام ب بارداری کردم سه روز زودتر از موعد پریود شدروز چهاردهم ماه جدید نزدیکی کردم و شش روز بعد یه ترشح قهوهای دیدم البته من روز تخمک گذاریمم ی لکه کوچیک میبینم،دوباره یک روز قبل پریودم کمردرد وحشتناک گرفتم و ترشح قهوهای دیدم اما قبلش آز بتا دادم منفی بود ممکنه حامله باشم؟سه بار درماه لکه دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانومها خوبیییید

چند تا سوال دارم ک خیلی نگرانم کرده امیدوارم بتونم جواباموو بگیرم

11 روزه پری عقب افتاده از خون هم شیش روز پیش دادم منفی بود بیبی چک هم دیشب منفی نشون داد 

دکتر امپول داده بزنم ب نظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تنگی نفس موقع راه رفتن دارم تیر کشیدن های خفیف زیر دل و بزرگ شدن سینه

ماه پیش هم جلوگیری طبیعی داشتم ولی مطمعن نیستم

الانم 4 روزه اقدام کردم برا بارداری 

ترووووووووووووو خدا جواب بدیددددددددد

نه عزیزم. ی دکتر برو حتماً. منم ماه های پیش لکه بینی داشتم، رفتم دکتر گفت عفونت داری. بهم پماد و دارو و آمپول داد استفاده کردم خوب شدم.

آزمایش هم منفی باشه ینی باردار نیستی.

اشکال نداره. همینطوری تلاش کن ایشالا بزودی نتیجه میگیری.

هرماه دو سه روز بعد از پاک شدن پریت، ی روز درمیون اقدام کن تا موعدت.

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
سلام خانومها خوبیییید چند تا سوال دارم ک خیلی نگرانم کرده امیدوارم بتونم جواباموو بگیرم 11 روزه پر ...

برو آمپول بزن عزیزم بذار پری بشی.

این علائم تنگی نفس بخاطر بزرگ و دردناک شدن سینه ست و اون هم بخاطر تجمع هورمون پروژسترون توی بدنت. منم ۱۲ روز عقب انداختم داشتم میترکیدم ینی، علائم بارداریو هم داشتم ولی آز دادم منفی بود و خودم پری شدم.

پری شو بعد پاک شدی شروع کن ب اقدام...

ایشالا ک موفق باشی گلم ❤

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
برو آمپول بزن عزیزم بذار پری بشی. این علائم تنگی نفس بخاطر بزرگ و دردناک شدن سینه ست و اون هم بخاطر ...

مرسی عزیزم

صبر نکنم ی چند روز دیگه بتا بدم تگ منفی بود امپول بزنم؟؟؟؟

بچه ها کمک کنید من نگرانم چرا دو بار لک دیدم

یکی شش روز بعد نزدیکی یکی سیزده روز بعد روز سیزدهم آز دادم منفی بود داروهای سرماخوردگی خوردم اما پریود نشدم اگ حامله بشم خطرناکه البته دوتا قرص و دو سه قاشق شربت خوردم همش

مرسی عزیزم صبر نکنم ی چند روز دیگه بتا بدم تگ منفی بود امپول بزنم؟؟؟؟

خواهش گلم 😘

آخه آز  قبل پری هم اگه مثبت باشه نشون میده. نیازی نیست صبر کنی. ولی بازم هرطور میل خودته 🤗

فکر نکنم. آزمایش منفی شده دیگه

خیلی ناراحتم الان دوازده روز پریودم عقب افتاده سه روز پیش یه ترشح خیلی خیلی کمرنگ دیدم فک کردم پریود شدم اما نشد امروز دوباره ی ترشح خونی دیدم چکارکنم بنظرتون؟تو نت خوندم ک ممکنه با حاملگی هم لکه بینی داشته باشی