2777
2789
عنوان

دیروز شوهرم بهم گفت....

4373 بازدید | 71 پست

دیروز عصر شوهرم داشت تو اشپزخونه غذا میخورد من تموم کرده بودم و تو پدیرایی نشسته بودم.دختره دو سالم رفت پیشش و هی گریه میکرد و اصرار که پاشو.اول کاری نکردم اما بعد رفتم بعلش کنم هر کاری کردم باهام نیومد و دوباره رفت چسبید بهش و گریه کرد.منم اومدم تو هال .بعد بهم با عصبانیت داد زد که تو عرصه نداری اینو ساکت کنی و مثل گاو( دوستان دقت کنید گفت گاو) نشستی! نمیدونم چیکار کنم خیلی افسرده شدم دوستان راهنماییم کنید چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اقایون اعصابشون نمیکشه یهو یه چیزی میگن خودتو بزن به بیخیالی شوهر دوست پسر نیست که بترسه بزاری بری مخصوصا که بچم داشته باشی میدونه هرچی بگه میمونی واسه همین هرجوری بخواد تا میکنه یکم سرسنگین باش ولی قهر نکن 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

میگفتی توام به جای اینکه مثل گاو نشخوار کنی بچه رو بگیر گریه نکنه

از خونه بابام نیاوردمش ک 

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن

من هفته ای یه بار همسرم میگه تو مدیریتت رو بچه ها ضعیفه، ولشون کردی به امون خدا، البته نمیگه مثل گاو، خب آدم ناراحت میشه دیگه

بعدم من تحویلش نمیگیرم میاد عذر خواهی

همشون مثل همن عزیزم خودت رو ناراحت نکن، خودشون نیم ساعت هم نمی تونن بچه نگه دارن

می گفتی خودت گاوی

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   

خوب داشته غذا ميخورده .. شايد از سر كار اومده بوده خسته بوده..البته شما هم خسته هستين توي خونه و كار خونه بجه داري..ولي موقع غذا خوردنش يا وقتي كه تازه مياد خونه سعي كن يكم جو اروم باشه و بچه رو يكم اروم نگه داري.. حرفش خيلي خيلي بد بوده..حق داري .شايد من بودم مي گفتمخودتي

این نیز بگذرد❤️
می گفتی خودت گاوی

😂

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

عصبي بوده

شوهر من تو عصبانيت هيچي نميفهمه

تو سرش ميزنه خاك تو سرم با زن گرفتنم مردم زن دارن منم دارم

اما بعدش كه خوب ميشه عين سگ ميگه غلط كردم دقيقا عين سگ

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش