2777
2789
عنوان

زایمان و نجس و پاکی

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 40 پست
نجس یعنی چی؟؟ یعنی کثیفی مدفوع مثلا نجسه وقتی خودمونو میشوریم پاک میشه بدنمونعزیزم خون رو از روی بدن ...

نه منظورم غسل نیست ،اون رو میدونم که بعد ده روز باید غسل نفاس کنم و بقیه اش هم میشه استحاضه ،به اینا کاری ندارم 

منظورم چجوری همون کردنه با اون همه خونریزی و اینکه خب میخوای به بچه شیر بدی ، بچه بدنش پاک نیست نجسه چون بیمارستان نمیشوره بعد اطرافیان میان بچه رو بوس میکنن خب اینجوری همه چیز نجس میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه منظورم غسل نیست ،اون رو میدونم که بعد ده روز باید غسل نفاس کنم و بقیه اش هم میشه استحاضه ،به اینا ...

بچه رو چرا نمیشورن

بچه رو میشورن میارن بخش 

اب میگیرن

منتها لیف نمیزنن که بهش

بچه نجس نیست اصلا 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بچه رو چرا نمیشورنبچه رو میشورن میارن بخش اب میگیرنمنتها لیف نمیزنن که بهشبچه نجس نیست اصلا

جدی میشورن ، من ساکن مشهدم ،میگن بچه رو نمیشورن فقط با یک پارچه مرطوب بدنش رو از خون پاک میکنن 

دوستم میکفت موقعی که بچه رو دادن بهش دیده تو موهای بچه خونی بوده 

نه منظورم غسل نیست ،اون رو میدونم که بعد ده روز باید غسل نفاس کنم و بقیه اش هم میشه استحاضه ،به اینا ...

خدا کمکت کنه خواهر .... من هر دو تا بچه هامو بیمارستان موقع ترخیص شستن آوردن خودم چهار ماه بعد سزارین خونریزی داشتم یک روز در میان هم حموم کردم بچه شیر دادم  بعد هم از خدا بخواه سالم باشه اینا چیه ذهنتو درگیر کردی ؟؟؟؟

اره ، من خودم دوران پریودم خیلی برام سخته ، جای نشیمنم چیزی میندازم که نجس نشه با وجود اینکه میدونم ...

عزیزم تو وسواسی...فکری بحال خودت ودرمان بکن...وسواس بودن ریشه علمی داره...وکمبود بعضی ویتامین ها ویا فشارات شدید روحی وسرکوب جنسی 

کمی خودت رو راحت کن ....نجس ویا پاکی فقط بخاطر ارامش انسان هست نه فشار روحی و عذاب...توداری خودتو عذاب میدی

خدا کمکت کنه خواهر .... من هر دو تا بچه هامو بیمارستان موقع ترخیص شستن آوردن خودم چهار ماه بعد سزاری ...

اره واقعا ،نمیدونم چرا اینجوری شدم ، چه حرف خوبی زدم ،انشالله همه بچه ها سالم باشن 😭

جدی میشورن ، من ساکن مشهدم ،میگن بچه رو نمیشورن فقط با یک پارچه مرطوب بدنش رو از خون پاک میکنن دوستم ...

اونلحظه که میذارن رو دستت موقع زایمان اره نشستن

ولی بعدش میشورن

اون شستنی که البته تو ذهن منو شما مثل حموم کردنه نه

یه اب میگیرن روش

بیمارستان با بیمارستان باز فرق داره یسریا رسیدگی نمیکنن خیلی

ولی خواهرم رو من یادمه

اختلاف سنیمون زیاده

بدنیا اومدش تمیز بود وقتی اوردنش بخش پیش مادرم

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥