2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه صدتا تک تومنم بهت نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 109 پست
آفرین تاپیک صرفه جوییت تو حلقم

خب من که  گفتم نمیتونیم پس انداز کنیم مال همین چیزاس 😅😅😅😅

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش از حرف های من یه برداشت دیگه میکنه مثلا اگه ازش بپرسم چرا فلان خوراکی رو برا خودت نخریدی ملاحظه ...

مردارو نبايد زياد سوال پيچ كرد مخصوصا براى چيزاى كوچيك 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
آفرین تاپیک صرفه جوییت تو حلقم

بعدم صرفه جویی با التماس و شکستن غرور واسه پول فرق داره من وقتی بدونم شوهرم نداره اصلا رو نمیزنم واسه پول .ولی نمیذارم تحقیرم کنه و دری وری بگه بهم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
من همیشه خیلی سوال دارم چیکار کنم ؟ از کی جوابشون رو بگیرم 

نپرس خواهر من نپرس 😁😁😁

مردا به هیچ وجهه غرورشون تو هیچ مسئله ای نباید زیر سوال بره. بخصوص پول . تو که همون اولش دیدی بهونه گیری میکنه بی خیال میشدی. اما اگه همیشه اینجوریه قضیه فرق داشت. من اگه به شوهرم بگم نفهم حتما طلاقم میده. اینقدر مغروره. بعد داییم پول نداره زنگ میزنه به اینو اون پول میگیره که زنش بره بوتاکس ولی زنش نفهمه پوب نداره الان پیش زنش آبرو داره اما نه خودش اعصاب داره و نه پیش دیگران آبرو. 

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
يا خدا چرا انقدر پرخاشگرى خانومااااااااااااااا😨😨😨😨😨😨😨😨شايد بنده خدا نداره شايد نگه داشته برا ...

عزیزم از صدو پنجاه تومن یعنی پنج تومن نمیتونسته بده وضع مالیشم خوبه

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\
مردا به هیچ وجهه غرورشون تو هیچ مسئله ای نباید زیر سوال بره. بخصوص پول . تو که همون اولش دیدی بهونه ...

دایی شما دیگه نوبره 

نپرسم عقده ای میشم    

ببین سوالایی که میدونی چی قراره جواب بشنوی نپرس فقط سوالای حیاتی رو بپرس از ما کفتن 

من همیشه خیلی سوال دارم چیکار کنم ؟ از کی جوابشون رو بگیرم 

ببين من شوهرم اينجوريه كه اگه ازش سوالى بپرسم حوصله نداشته باشه يا حواب نميده يا دادو بيداد ميكنه ولى وقتى نميپوسم خودش كه خالش خوب باشه مياد تعريف ميكنه ميگه مدامم ميگه گوشت با منه تند تند همه چيو ميگه😐به قول خودشون نبايد زياد گير داد😂من اوايل خيلى گير ميدادم چرا نريم چرا نميخورى چرا چرا چرا و مدامم بحث و دعوا داشتيم تا اينكه ياد گرفتم نپرسم سعى كن وقتايى كه حوصله داره و حرف ميزنه سوالاتو از زير زبونش بكشى

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️