2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه صدتا تک تومنم بهت نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 109 پست
ببین سوالایی که میدونی چی قراره جواب بشنوی نپرس فقط سوالای حیاتی رو بپرس از ما کفتن 

مرسی دوستم چه فهمیده ای شما   من کلا سیاست ندارم واقعا بعصی وقتا سوالایی که خودم جوابشون رو میدونمم میپرسم   

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی شما دیگه نوبره 

والا به خدا زنش دوبار تا حالا رفته آنتالیا تنهایی هزاران بار بوتاکس و ژل و ....... بعد چند روز پیش پول نون صبحانه هم نداشت . چکش داشت برگشت میخورد رفته بود پیش مامانم گریه میکرد مامانم به من زنگ زد منم به شوهرم گفتم اون بهش پول داد ولی گفت اگه بفهمم فردا زنش فلان دکتر برا ژل یا بوتاکس بوده دیگه بهش قرض نمیدم.   خدا به دادش برسه

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
عزیزم از صدو پنجاه تومن یعنی پنج تومن نمیتونسته بده وضع مالیشم خوبه

ببين ديگه بايد قلق شوهرت دستت بياد وقتى اينجوريه براش مرز تعيين كن مثلا روزى ١٠ تومن بزار تو كمد لباسات يا ماهياته بهت بده.من نميگم تو از ١٥٠ هيچ حقى ندارى ولى مردارو با زبون گرم و نرم بايد رام كرد وقتى بهش گفتى نفهمى توقع نداشته باش قربون صدقت بره بگه برو ١٥٠ همشو خرج كن الان ١٠٠ ديگه ميريزم به حساب

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
مرسی دوستم چه فهمیده ای شما   من کلا سیاست ندارم واقعا بعصی وقتا سوالایی که خودم جوابشون رو م ...

عزیزم منم این راهی که شما داری میری قبلا رفتم موهامو که تو اسیاب سفید نکردم😁😁😁روزگار خیلی چیزا رو نشونم داده تا پخته شم .....الکی مثلا من ۹۰ سالمه 😂😂😂

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
عزیزم منم این راهی که شما داری میری قبلا رفتم موهامو که تو اسیاب سفید نکردم😁😁😁روزگار خیلی چیزا رو ...

خب ازین چیزا یاد ما هم بده بزار از تجربیاتت استفاده کنیم . اگه میشه درخواست دوستیم رو قبول کن هر وقت مشکلی داشتم ازت مشاوره بگیریم البته اگه ادیت نمیشی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
 جالبه خودمم با شما هم عقیدم تو اون مورد

افرین حرف حساب جواب نداره باید بزنی مردا رو لهشون کنی تا بفهمن به یه زن نباید بگن ندارم 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
بچه ها ازش بدم اومده الانم دارم بهش فحش میدم

خوبياشو يادت بيار ديگه فحش نده چرا به خاطرش خودتو اذيت ميكنى جفتتونم فردا يادتون ميره🌹البته بماند كه اگه شوهر من بود بهش ميگفتم نفهمى تا اخر عمر تو سرم ميكوبيد😂

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️