2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه صدتا تک تومنم بهت نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 109 پست
ای ژان بی پولی شدید فشار آورده ها

نه خداروشکر .فعلا ‌که اوضاع رو ب راهه.روزی میرسه.اما الان شوهرم ی دعوا داشته ۳۰ اخرین دادگاهشه اگه قرار باشه محکوم بشه دیه سنگینی باید پرداخت کنه.بدجور درگیرشم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

يا خدا چرا انقدر پرخاشگرى خانومااااااااااااااا😨😨😨😨😨😨😨😨شايد بنده خدا نداره شايد نگه داشته برا ...

نداشته باشه درست ب خانومش بگه نگه داشتم واس فلان چیز ن که بگه ی تک تومنی بهت نمیدم

من امروز رفتم خرید این کارتش بدیش این بود تا کارت بکشی میاد به گوشیش . خلاصه چندبار که کارت کشیدم زنگ زد گفتم جانم گفت هیچی خواستم ببینم حالت خوبه کی میای  گفتم آره خوبم تو چطوری و خندید و قطع کردیم. بعد که رفتم خونه گفت حالا بیا ببینیم چیا خریدی . فردا داریم میریم مشهد پیش خانواده همسرم همش برا اونا هدیه خریدم گفت پس خودت چی گفتم چیپس  خندید و بعد نشستیم در آغوش هم و چیپس و ماست خوردیم. این بود داستان امشب ما  تو هم چون آخرش فحش دادی ناراحت شده. شایدم پول نداشته

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
همش از حرف های من یه برداشت دیگه میکنه مثلا اگه ازش بپرسم چرا فلان خوراکی رو برا خودت نخریدی ملاحظه ...

به نظرم داری با بعضی حرفات ازارش میدی از نظر خودت داری دلسوزی میکنی ولی در اصل داری تحقیرش میکنی.

نداشته باشه درست ب خانومش بگه نگه داشتم واس فلان چیز ن که بگه ی تک تومنی بهت نمیدم

خوب زشت نيست ادم به همسرش بگه نفهمى به خدا مردامون همينجورى بخاطر اقتصاد خراب تو فشار هستن 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
نه خداروشکر .فعلا ‌که اوضاع رو ب راهه.روزی میرسه.اما الان شوهرم ی دعوا داشته ۳۰ اخرین دادگاهشه اگه ق ...

اخییییییی

خدا بزرگه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
بلا به دور😅😆هر کی یه نظری میده دگ 

اخه ی جور همه از وظایف مرد برا خرج دادن و جدیت خودشون تو پول گرفتن نوشتن که انگار خانومای سیاره بغلین که با بی پولیای شوهراشون میسازن 

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
همش از حرف های من یه برداشت دیگه میکنه مثلا اگه ازش بپرسم چرا فلان خوراکی رو برا خودت نخریدی ملاحظه ...

من فکر میکنم دستش خالیه از مبلغ توی کارت حدس میزنم

زیادی خوب نباش ، داستان میشه   
به نظرم داری با بعضی حرفات ازارش میدی از نظر خودت داری دلسوزی میکنی ولی در اصل داری تحقیرش میکنی.

منم موافقم با حرف شما‌.به نطرم استارتر خیلی مادی فکر میکنه و خیلی به حرفا و حرکات شوهرش اهمیت میده 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍