2777
2789
عنوان

شوهرم بهم میگه صدتا تک تومنم بهت نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2020 بازدید | 109 پست
خو شاید اوضاع مالی بش فشار اورده .ای ریدم تو این مملکت ک ه همه از بی مولی روانی شدن😢

عزیزم دیگه نه اینقدر که وسط جمع فحش بدی

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خوب بود میگفت دو تومن بردار؟؟؟همون بهتر ک گفت نمیدم خودت رو دادی بهش

آنِه!!!💙 تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؛ وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود؛ با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات، از تنهایی معصومانه دست هایت؛ آیا می دانی که در هجوم درد ها و غم هایت؛ و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت؛ حقیقت زلال دریاچه نقره ای نهفته بود؟ آنِه! اکنون آمده ام تا دست هایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری؛ تا در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی؛ اینک، آنِه! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست، در انتظار توست …
حتما تحت فشار هست. وگرنه هیچ مردی بدش نمیاد زنش هر روز بره دور دور و واسه خودش خرج کنه.

هیچ مردی؟

جمع نبند😉

بعضیا خسیسن از خرید بیزارن😕

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

چرا واسه خرجیت ازش اجازه میگیری برو خرجت کن تو عمل انجام شده قرارش بده ببین دلت چی میگه چی میخاد مرد جماعت خیلی لی لی به لالاش بذاری شلوارش دوتا میشه 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

يا خدا چرا انقدر پرخاشگرى خانومااااااااااااااا😨😨😨😨😨😨😨😨شايد بنده خدا نداره شايد نگه داشته براى چيز مهمتر😖😖😖😖😖😖😖چرا انقدر سختگيرى 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

عزیزم یعنی چی دستتو میبوسم؟؟هیچ وقت به هوا محبت کردن و احترام به طرف مقابل خودت کم ارزش نکن شما اگر شرایط کار کردن داری کار کن تا از نظر مالی مستقل بشی اینجوری برای خودت هم بهتر اما در کل وظیفه همسرتون که شما رو از نظر مالی در حد توانش ساپورت کنه 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

کارتو برمیداشتی میرفتی چیزی لازم بود میخریدی

برا اتفاق نیوفتاده باهم بحث کردید و  توهین

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
😂😂😂😂😂اعصابم خرابه خرااااب

ای ژان

بی پولی شدید فشار آورده ها

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

من بودم اصلا اجازه نمیگرفتم امروز رفتم با پول شوهرم چن دست لباس بچه خریدم گفت چی خریدی اصلا توضیح ندادم فقط گفتم یه مشت خرتو پرت..والا یه ذره پوله سیسمونی هم اون بده

به یاد پارسال دوران بارداریم💖
عجب ادمی !!!!

همش از حرف های من یه برداشت دیگه میکنه مثلا اگه ازش بپرسم چرا فلان خوراکی رو برا خودت نخریدی ملاحظه پولشو کردی یا دوست نداری داد میزنه یا ایهاالناس من نمیخوام به کی بگم همش اروم بهش میگم فقط سوال پرسیدم منظوری نداشتم به خدا یه موقع هایی یه چیزی برام سوال میشه ازش نمپرسم

/////خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است \\\\\\

من کامنتارو خوندم فقط اومدم بگم خیلی به این کامنتتها اعتماد نکن!

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه