مجتمع فنی تهران. اره خوبه هم وارد بازار کار میشی هم اطلاعات و دانشت میره بالا
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
من میرم کلاساشومجتمع فنی تهران. اره خوبه هم وارد بازار کار میشی هم اطلاعات و دانشت میره بالا
هزینهش چقدره؟
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
کلاسای نسخه پیچی شرکت کن دانشگاه علمی کاربردی یاجای دیگه من مدرکشوگرفتم هم فنی میدن هم بین المللی خی ...
کاراموزی هم رفتین؟ من تئوری شو دارم میرم میترسم جایی نخوانم واسه کاراموزی تهرانم. دانشجو ام هستم دیگه بدتر