2777
2789
عنوان

آیا مسلمان میتواندـــ

143 بازدید | 11 پست

آیا مسلمان می تواند خودش بر خود دعا بخواند یا در آب دم کند؟

الحمدلله،

پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم وقتی احساس بیماری می کرد سه بار سوره های (قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ) و ( قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ) و ( قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ) را می خواند و در دستهایش دم می کرد و سپس هر بار دستهایش را تا آنجاکه می توانست بر بدنش می مالید، پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم به هنگام خواب این کار را می کرد و دست کشیدن را از سر و صورت و سینه اش آغاز می کرد، چنان که در حدیث صحیح از عائشه رضی الله عنها روایت است وقتی که پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم بیمار شد جبرئیل بر مقداری آب این دعا را خواند: « بِاسْمِ اللَّهِ أَرْقِیکَ مِنْ کُلِّ شَیْءٍ یُؤْذِیکَ، مِنْ شَرِّ کُلِّ نَفْسٍ أَوْ عَیْنِ حَاسِدٍ اللَّهُ یَشْفِیکَ، بِاسْمِ اللَّهِ أَرْقِیکَ» مسلم (2186) این را سه بار خواند. این دم جواز شرعی دارد و مفید است.

پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم برای ثابت بن قیس رضی الله عنه بر آب دعا خواند و دستور داد که آب را بر بدن او بریزند؛ چنان که ابو داود با اسناد حسن روایت کرده است.( أبو داود (3885)) و دیگر انواع دعاهایی که در زمان پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم بر بیماران خوانده می شود، از آن جمله که اینکه پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم بعضی از بیماران را با این دعا دم می کرد: « اللَّهُمَّ رَبَّ النَّاسِ أَذْهِبْ الْبَاسَ، واشْفِ أَنْتَ الشَّافِی؛ لَا شِفَاءَ إِلَّا شِفَاؤُکَ، شِفَاءً لَا یُغَادِرُ سَقَمًا» بخاری(5675)، و مسلم(2191).

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عایشه رضی ا...عنه؟

گلم من از عایشه دفاع نمیکنم خودم مسلمونم

درمورد استناد رقیه شرعی گفتم حال مطلب ندیدم درست گزارش بده دوباره بزارم از اول

والا من عایشه رو اصلا قبول ندارم فقط توی روایات اینا رو پیدا کردم گفتم شاید بتونه کمکتون کنه دوستان آب رقیه و دعا که خیلی معجزه میکنه مخصوصا کسایی دچار مشکلات ماورایی یا سحر و جادو هستن

میشه برای خودم دعا بخونم یا نفر دیگه باید خوانداولی پیامبر برای خودش خونده.دومی برای یکی دیگه

هم میشه برای خودت بخونی هم به نیابت کسی

دوستان همونطور که میدونیم آیات قرآن شفاس اگه خودتون کسی رو در اطرافتون میشناسین که آدم خوبیه و نفسش گیراست و ایمان و عقیده قوی داره بدین بخونه به نیابتت به آب  اگه خودتون میخونید با عقیده بخونید اثرش بیشتره مخصوصا با وضو بخونید

برای درمان مشکلات ماورایی دفع آزار همزاد،دفع چشم زخم، و چشم زخم تلبار شده و بیماری و نحوست ناشی از چشم زخم ،ترمیم هاله،دفع وسواس،جنزدگی،بختک کم کردن آثار سحر و جادو ، مریضی های روحی البته شرطش به اینکه شما نمازهاتون اول وقت بخونید در حد امکان و با وضو باشین و حداکثر تا میتونید گناه رو کم انجام بدین و عقیده و توکل واقعیتون بخدا  باشه اثر گذاریش رو بیشتر میکنه

برای  ثواب این مطلبی که براتون گذاشتم 

یه صلوات برای ظهور و سلامتی آقا صاحب الزمان عج

پنج صلوات برای شادی روح شهدای دفاع مقدس و شهدای غزه