2777
2789

از دیروز گلودرد دارم

دکترم رفتم فقط حوصلم سر رقته گفتم تاپیک بزنم بیاید دور هم باشیم

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بخار پز بخور زود خوب میشه

جدی 

خیلی میسوزه 

داره اعصابمو خورد میکنه

درازم میکشم انگار اسید معدم داره میاد بالا

سوزش خیلی بده انگار تهوع دارم

فقطم همین ی علامتو دارما

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

منن تو همین شرایطم الان

هعی خیلی بده سرماخوردگی

هوا خیلی خوبه ها نمیدونم چرا همه مریض شدن

جدی خیلی میسوزه داره اعصابمو خورد میکنهدرازم میکشم انگار اسید معدم داره میاد بالاسوزش خیلی بده انگار ...

اره عزیزم زود خوب میشه یا اگه انار داری بخار پزش کن بخور آب رو اتیش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
اره عزیزم زود خوب میشه یا اگه انار داری بخار پزش کن بخور آب رو اتیش

عههه عاشق انارم اتفاقا

مرسی عزیزم

عههه عاشق انارم اتفاقامرسی عزیزم

فدات امیدوارم زود خوب بشی

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بلد باشین بادکش هم بنداز برات خوبه

بلد نیستم اونو😂میترسم ی کمم

ببین مطمئنی سرماخوردی؟

چون میگی اسید معده میاد بالا و حالت تهوع داری میگم 

من خودم از اسید معده و رفلاکس که دارم گلوم قرمز میشه و میسوزه معدمو که آروم میکنم گلوم خوب میشه همون حالت تهوع هم میگیرم

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

روغن بنفشه پایه کنجد داری شبی سه قطره داخل بینی بریز آنفولانزا داشتم هم زمان سینوزیتم عود کرده بود با این قطره دو و سه روز خوب شدم البته باید پرهیزی غذایی هم باید داشته باشی امیدوارم زودتر خوب بشی گلم

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹