2777
2789

برای طلاق توافقی چیکار باید کرد

خانومی ک مهریه هم نمیخاد فقط قصدش طلاقه چجوری شاهد بیاره مراحل‌ چیه 

آقا هم گاهی راضیه گاهی نه چیکار باید بکنه خانوم

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

من طلاق توافقی گرفتم عزیزم 

شاهد که فقط موقع خوندن خطبه لازمه 

مراحلش هم اینه که اول با همسرت برید دفتر خدمات قضایی و درخواست ثبت کنید چون توافقی هست باید باهم برید 

بعد جلسات مشاوره تعیین میشه 

بعد از اون مشاور گواهی عدم امکان سازش میزنه به دادگاه 

بعد تعیین جلسه دادگاه میشه تو یه جلسه تمام میشه اگه بحثی سر مهریه و اثاث منزل و این چیزا نباشه 

بعد حکم و بعد محضر .

ما برگشتیم به هم من اما راضی نبودم 

فقط انقد بعد از طلاق سخت و طاقت فرسا بود که به زندگی داغون قبلیم راضی شدم 

طلاق آخرین راهه عزیزم همه ی راه هارو برو چون برای همه برگشتی نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا رو ببر دفتر خونه وکالت در طلاق بگیر

شاهد هم میخاد؟ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من طلاق توافقی گرفتم عزیزم شاهد که فقط موقع خوندن خطبه لازمه مراحلش هم اینه که اول با همسرت برید دفت ...

اون آقا و خانوم کارشون الان تو دادگاهه اما همش سه ماه سه ماه وقت میدن بهشون خانم قصدش فقط طلاقه

اون آقا و خانوم کارشون الان تو دادگاهه اما همش سه ماه سه ماه وقت میدن بهشون خانم قصدش فقط طلاقه

خب پس این دیگه نمیشه توافقی 

و اگر حق طلاق هم نداشته باشه خیلییییی زمان بر و وقت گیر هست حالا حالاها باید بره و بیاد

خب پس این دیگه نمیشه توافقی و اگر حق طلاق هم نداشته باشه خیلییییی زمان بر و وقت گیر هست حالا حالاها ...

ن حق طلاق نداره هیچی نمیخاد از آقاهه 

پس برای طلاق توافقی ک زودتر انجام بشه چیکار باید بکنن

ن حق طلاق نداره هیچی نمیخاد از آقاهه پس برای طلاق توافقی ک زودتر انجام بشه چیکار باید بکنن

عزیزم مراحل طلاق توافقی رو کامل توضیح دادم کامنت اول 🌷

هیچی دیگه باید بشینه با شوهرش حرف بزنه توافقی جدا شن با احترام نه جنگ و دعوا 

عزیزم مراحل طلاق توافقی رو کامل توضیح دادم کامنت اول 🌷هیچی دیگه باید بشینه با شوهرش حرف بزنه توافقی ...

بله گفتین بره دفتر خدمات قضایی درخاست بدن 

میشه ک مشاوره نرن؟ چون 50 60 سالشونه

و دیگ برنگردند دادگاه همین الانم کارشون تو دادگاهه

همونجا کار یسره بشه

بله گفتین بره دفتر خدمات قضایی درخاست بدن میشه ک مشاوره نرن؟ چون 50 60 سالشونهو دیگ برنگردند دادگاه ...

نه عزیزم اجباریه 

ولی ما پول دادیم نرفتیم 

هزینه همون سه جلسه رو دادیم 

مشاوره از خداش هم بود که نریم فقط پول بدیم