2777
2789
عنوان

چیزی هست که بخریم روش سود بیاد

154 بازدید | 9 پست

بچه هااا همه چی گرون شده شنیدم قراره بد ترم بشه بنظرتون ارزون میشه؟ اگه قراره هی بره بالاتر و بعد نیاد پایین چی بخرم که سود اور باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا الان ریسکش خیلی بالاست چون یه مدتیه فقط صعودیه و اصلاح نداشته من جای شما باشم الان‌یا نمیخرم‌یا فقط یه بخشی از پولمو‌میخرم کلا خرید طلا نیمه اول‌سال خیلی بهتره . البته اگه هدفت دراز مدته زیاد مهم‌نیست جبران میشه بهرحال 

آخه اگه بیاد پایین چی ؟ منم یه کوچولو پول رسیده دستم موندم چیکار کنم تا عید یکم سود برام داشته باشه.

همینا بگو دقیقا ما عم تو بلاتکلیفیم که اگه قراره گرونی بیشتر شه و ما بد بخت شیم یه چیزی بخریم پولمون بی ارزش نشه

همینا بگو دقیقا ما عم تو بلاتکلیفیم که اگه قراره گرونی بیشتر شه و ما بد بخت شیم یه چیزی بخریم پولمون ...

اره من دیشب انقد فکر کردم مغزم درد کرد 😂😂. موندم بخدا منم. حالا شوهرم میگه این حبابه فعلا دست نگهدار. حالا من میگم اگه گرون تر بشه چی 🤦🤦🤦