2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته همیشه تنهام

206 بازدید | 17 پست

شوهرم هیچوقت با من نیست

یا سر کاره یا پیش دوستاش یا خواب یا توگشی و تلوزیون

همیشه تنهام 

چیکار کنم از تنهایی در بیام

به تنهایی دارم بار بزرگ کردن بچه رو ب دوش میکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهم با دوستات تماس بگیر و بشین به صحبت کردن مشغول کردن خودت. اون بچه به یه مامان تنها نیاز نداره چون هیچوقت یاد نمیگیره تنهایی حقش نیست. بهت برنخوره خودم تجربه کردم با رفتارای مامانم

یکی سر پا موند و رسید:)

رفتارمامانت چطوری بود؟

خیلی افتاده بود تو کار و زندگی، اصلا به خودش فکر نمیکرد همش به فکر بچه هاش بود. من یه بار ندیدم پاشه بره برای خودش بیرون. الانم که انقدر سختی کشیده و هزارتا درد داره دیگه معلومه پشیمونه. منم الان همش تنهام بیشتر وقتاهم تو تاریکی میشینم. روانشناس میگفت تاثیر مامانته.

یکی سر پا موند و رسید:)

خیلی افتاده بود تو کار و زندگی، اصلا به خودش فکر نمیکرد همش به فکر بچه هاش بود. من یه بار ندیدم پاشه ...

باشمانیستم ولی حیف کلمه مادربزاری رویسریاازمنم خیلی عفریت بودامیدوارم اون دنیاش ی روزخوش نبینه مثلم باتودوست میشدم ی بارمیومدی درخونمون یامن میمومدم زیرزبونمومیکشیدک خونتون کجاس میمومدابروتومیبردکاری بت میکردک ازصدکیلومتریم ردنشی فقط ی دوستم بام موندخیلی هم بش فوش میدادن ولی اون دلش برام میسوخت بازم میمومدمیدیدم هروقت میشد

این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه۳دقیقه درقیامت شنودتقاص💚😊برو زیارت دلت باز میشه.نماز می ...

منم انقدر دلم زیارت میخوااااد پول ندارم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار