2777
2789
عنوان

صدای خرناس و قهقهه بعد از گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 2028 بازدید | 118 پست
این ۳تا کتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه۳دقیقه درقیامت شنودتقاص💚😊گناه ت چی بوده میشه بگی؟

نه متاسفانه حیا میکنم 

شنود رو مقداریشو گوش دادم 

سه دقیقه در قیامت هم همینطور تقاص رو شروع نکردم 

مطمئنن خیلی تاثیر گذاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب این مسئله ای که میفرمایید آیه که دلالت میکنه به امنیت تحت ولایت خدارو نقص نمی کنه ؟

ببین خعلی چیزا هست تو دین ما راجبش گفته نشده

راجب همین اجنه ک اینقد وارد زندگیامون شده چیزی گفته نشده

هر گناهی ک میکنیم همینا جذبمون میشن و انرژی منفی اون گناهو میبرن

حضرت علی ک تو ماورا زیاد میجنگیده با اجنه چرا حرف زیادی ازش گفته نشده فقط ماجرای زعفر جنی بوده ک اونم بحث مهمیه ک الان پسرش پادشاه اجنه مسلمانه ک تو مکس شاه کاظم

یا اینهمه علما داشتیم همش میگفتن چله مثلا نماز شب

فقط موندم چرا راجب ادابش چیزی نگفتن چرا نگفتن اگه اینکارارو تو چله نشینی نکنید گرفتار میشید

همین مبحث چله نشینی حالا اون بحث موجودات تاریکیو گفتم بحث انرژیشو بگم وقتی شما چله میگیری انرژی عظیمی میاد براتون ک دور هاله بدن جمع میشه و فشار میاره به بدن و چاکراهای بدن همشون فعال نیستن ک اون انرژیو تحمل کنه و باعث میشه نهایتش هاله بدن پاره بشه و اجنه وارد بشن برا همینه میگن کرامت بدین تا اون انرژی متوازن بشه و زیاد اذیت نشید

من خعلی تو این بحثا بودم خعلیییم درگیر ماورا بودم لطفا چله برندارید یا ادابش رعایت کنید

سوالی بود بپرسید جواب میدم        https://abzarek.ir/service-p/msg/2327792

نه متاسفانه حیا میکنم شنود رو مقداریشو گوش دادم سه دقیقه در قیامت هم همینطور تقاص رو شروع نکردم مطمئ ...

بله تاثیر داره.چقدر خدا دوستت داشته که زود بهت فهمونده پیش خداوند متعال خیلی عزیزی حتما.التماس دعا 

ظهور هر چه زودتر آقاصاحب الزمان صلوات

منم شنیدم چله نگیر.ولی تا آخر عمرت بخون.آیت الله بهجت قاضی اینا هم چله بگیرن سنگینی میافته؟

چله مخصوص اون افراد نه ماها

کسی ک مثلا حداقل یکسال عبادات خالص انجام داده باشه اهل هیچ گناهیی نباشه اینا اگه چله بگیرین میتونن موفق بشن چون ظرفیتشون بالاست و اگه موجودی از تاریکی بیاد سراغش از پسش برمیان

ولی ما اگه یکی از اینا بیاد سراغمون یکاری باهامون میکنن چله رو ترک کنیم کم کم از عبادت زده بشیم کم کم شک کنیم به همه چی و مشکلات زندگیمون زیاد میشه و خودمون نمیدونم دلیلش چیه و سالهای زیادی میگذره و متاسفانه شاید اصلا هم پی به این مشکل نبریم

چله نشینی نکنید اصلا اصل چله برای سیر و سلوکه برای وارد شدن به عالم بالاتر ماورا پس اگه اماده نباشی لطمه میبینی

احتمال میدم دفع قبل یا سوالی داشتم یا احساس کردم بانو باشید نمیدونم شایدم دلیلی دیگه داشتم اما راجب ...

به هرحال

برای شرکت تو المپیاد بود

وقتی عقیقه میزنی پنج حصار لایه دورت زده میشه تا چهل روز یکیش بعد از ۲۴ ساعت و لایه پنجم تا روز چهلم

اینطور دیگه حصار میشی و تو دنیای ماورا نمیتونن شمارو ببینن یا پیدا کنن و کل مشکلاتت حل میشه

مثلا شما باید دو سالل نمازت اول وقت باشه و یسری اعمال خاص انجام بدی باز کاری ک این عقیقه میکنه رو نمیکنه برات اینقد مهمه این عقیقه زدن

حتما انجامش بده