2777
2789
عنوان

میخوام بخدا نزدیک شم

112 بازدید | 12 پست

خیلی وقته فاصله گرفتم قبلا نماز میخوندم قران میخوندم ولی الان ۱۰ سالش هست ک ترک نماز کردم اونم یهویی

بدون هیچ دلیلی یهویی سرد شدم تنبلیم میشد

اینکه میگم از خدا دور شدم منظورم انجام واجباته فقط 

چیکار کنم دوباره مثل قبل برام مهم باشه و نماز بخونم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین که دلت میخواد دوباره برگردی پیش خدا خیلی خوبهه

خودتو زور کن از تنبلی بیای بیرون بعد با عشق و علاقه ای که داری وضو بگیر و از تک به تک ایه هایی که تو نماز میگی لذت میبری:) و  خودت جذبش میشی

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

همین که دلت میخواد دوباره برگردی پیش خدا خیلی خوبههخودتو زور کن از تنبلی بیای بیرون بعد با عشق و علا ...

قبلا نماز ک میخوندم ی حس ارامش عجیبی داشتم انگار ک اطرافم نورانی باشه کلا انرژی خوبشو حس میکردم ولی یهویی نمیدونم چیشد ترک کردم 

منم نمیخوندم حدود سه چهار ماهی میشه مجدد میخونم همین یه نمازو دارم از خدا میخام هیچوقت یادشو ازمن نگیره💔

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

منم نمیخوندم حدود سه چهار ماهی میشه مجدد میخونم همین یه نمازو دارم از خدا میخام هیچوقت یادشو ازمن نگ ...

اره اینقد حالم بد بود و ذهنم آشفته بلند شدم رفتم وضو گرفتم

خداروشکر حسی ک داشتم ازبین رفت

نماز 

وضو 

قران

اینا همش انرژی داره انرژی ک محافظ ادم در براره انرژی های مضره

برا من ک ایطور بوده

قبلا نماز ک میخوندم ی حس ارامش عجیبی داشتم انگار ک اطرافم نورانی باشه کلا انرژی خوبشو حس میکردم ولی ...

بازهم برو مطمئن باش خداهم کمکت میکنه:)🤍 روح تشنه ی اون ارامشه

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

اره اینقد حالم بد بود و ذهنم آشفته بلند شدم رفتم وضو گرفتمخداروشکر حسی ک داشتم ازبین رفتنماز وضو قرا ...

صددرصد همینطوره من تازگیا مامانم فوت شده باور کن تازمانی که براش قران و نماز میخونم آرومم حس میکنم با نماز خوندن اونو دراغوشم میگیرم😭برای همین از خدا میخام همیشه ایمانشو ازدلم بیرون نکنه هوامو داشته باشه در مقابل کسالتام

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

[QUOTE=357500466]صددرصد همینطوره من تازگیا مامانم فوت شده باور کن تازمانی که براش قران و نماز میخونم آرومم حس میکنم ب ...[/QUOTE خدا رحمت کنه مادرتون رو

انشاالله جایگاهش بهشت باشه 

خدا ب دلتون صبر بده عزیزم

[QUOTE=357500466]صددرصد همینطوره من تازگیا مامانم فوت شده باور کن تازمانی که براش قران و نماز میخونم ...

ممنون عزیزم

سلام دختر زیبا 

یقینا امام زمان جانمون پادرمیانی کردن پیش خدای مهربون 

ایشون واسطه شما شده و این حس در شما ایجاد شده 

قدر بدون دختر خوب ،قدر بدون و امام زمان عج رو خوشحال کن 

نماز آرام بخش جان و روح هست . ترک نماز قلبت و سیاه میکنه و اونوقته که کثیفی ها رو توش نمیبینی و روزی متوجه آلودگی قلب میشی که خدایی نکرده عده ای دیگه دارن بهت نماز میخونن و دست از دنیا کوتاه و حسرت یک رکعت نماز به دل و ...