2777
2789
عنوان

بیا عکس پوستمو ببین بهت بگم چیکار کن پوستت صاف و بدون عیب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 59 پست
ترکیب ماست و جو دوسر حتما بزار

جو دو سر از کجا بگیرم

چجوری باید بزنم طریقه مصرف روزی چندبار چجوره کلن

من تا حال هیچ ماسکی نزدم نمیدونم

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جو دو سر از کجا بگیرمچجوری باید بزنم طریقه مصرف روزی چندبار چجوره کلنمن تا حال هیچ ماسکی نزدم نمیدون ...

از عطاری جو دوسر بخر .اسیاب کن 

یه قاشق چایخوری با یه قاشق ماست ترکیب کن .موادت کمی سفت باشه .

با قلم بمال رو پوستت بزار ۱۵ الی ۲۵دقیقه بمونه بعدش بشور و ژل شستشو بزن بعدش ابرسان بزن .

روزی یبار حتما 

ب مدت ۳ماه 

برای منافذ باز پوست چیکار کنیم؟من رد جوش مونده رو صورتم میره بنظرت با این روتین؟پوستم خشکه

اگ منافذت خیلی شدید بازه باید بری لیزر اما اگ منافذت پرتقالیه با اسکراپ گارنیر میره

از عطاری جو دوسر بخر .اسیاب کن یه قاشق چایخوری با یه قاشق ماست ترکیب کن .موادت کمی سفت باشه .با قلم ...

ابرسان چی میزنی؟

ممنونم عزیزم❤

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•