2777
2789
عنوان

بیا عکس پوستمو ببین بهت بگم چیکار کن پوستت صاف و بدون عیب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 59 پست

چن سال پیش ک تازه استفاده از ژل شستشو بین مردم ترند شد منم انواع ژل هارو خریدم و دیگ صورتمو با صابون و شامپو نشستم .

من مدت زیادیه روتین پوستیم اینه ...

۱_استفاده از اسکراب ۳کاره گارنیر .این روزانس و روزی یبار میشه استفاده کرد.(عالیه)

۲_بعد اسکراب استفاده از ژل شستشوی مخصوص پوست چرب

۳_روزی یکبار زدن صابون شیر الاغ 

۴_برگ الوئه ورا رو خریدم و بُرش میدم و ب مدته یکساعت میمالم رو صورتم .میمالم پوستم ...۱۰مین بعد دوباره روش میزنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دماغت خیلی قشنگه

پوستتم خوبه که

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

۵_شبها موقع خواب پماد روشن کننده نیتروژنا میزنم .این پماد باعث میشه رنگ دونه های پوستتون پخش بشه و یکدست بشه 

۶_درطول هفته از ماسک ذغالی و ماسک ضد چین و چروک لدورا و ماسک های ورقه ای استفاده میکنم 

پوستمو خیلی خرجش میکنم .موهامم همینطور بخدا پوستم پر کک ومک و جوش بود

من فقط ی چیز میخام ک پوستمو شفاف و سفید کنه هزینه ندارم تین همه چیززز بخرم.

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

روند درمانی داره منم انقد چیزا امتحان کردم تا ب اینا رسیدم

پول میخاد

من هییییچ کرم ارایشی هیییچ صابونی ب صورتم نمیزنم.صورتم سفیده اما میخام شفاف بشه یکدست برق بزنه

الان همه اینجور شدن صورتاشون عین آیینه