2777
2789
عنوان

بیا عکس پوستمو ببین بهت بگم چیکار کن پوستت صاف و بدون عیب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 59 پست

چن سال پیش ک تازه استفاده از ژل شستشو بین مردم ترند شد منم انواع ژل هارو خریدم و دیگ صورتمو با صابون و شامپو نشستم .

من مدت زیادیه روتین پوستیم اینه ...

۱_استفاده از اسکراب ۳کاره گارنیر .این روزانس و روزی یبار میشه استفاده کرد.(عالیه)

۲_بعد اسکراب استفاده از ژل شستشوی مخصوص پوست چرب

۳_روزی یکبار زدن صابون شیر الاغ 

۴_برگ الوئه ورا رو خریدم و بُرش میدم و ب مدته یکساعت میمالم رو صورتم .میمالم پوستم ...۱۰مین بعد دوباره روش میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دماغت خیلی قشنگه

پوستتم خوبه که

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

۵_شبها موقع خواب پماد روشن کننده نیتروژنا میزنم .این پماد باعث میشه رنگ دونه های پوستتون پخش بشه و یکدست بشه 

۶_درطول هفته از ماسک ذغالی و ماسک ضد چین و چروک لدورا و ماسک های ورقه ای استفاده میکنم 

پوستمو خیلی خرجش میکنم .موهامم همینطور بخدا پوستم پر کک ومک و جوش بود

من فقط ی چیز میخام ک پوستمو شفاف و سفید کنه هزینه ندارم تین همه چیززز بخرم.

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

روند درمانی داره منم انقد چیزا امتحان کردم تا ب اینا رسیدم

پول میخاد

من هییییچ کرم ارایشی هیییچ صابونی ب صورتم نمیزنم.صورتم سفیده اما میخام شفاف بشه یکدست برق بزنه

الان همه اینجور شدن صورتاشون عین آیینه