2777
2789

سلام دخترا شبتون بخیر .چنتا نکته بگم .اول اینکه اینا نتیجه مراقبت های مداوم .۲_نگید فقط واس خانومای خونه داره چون من از صب تا ۹الی ۱۰شب سرکارم.۳_چون نمیشه اینجا عکس کامل گذاشت و دردسر میشه یه تیکه از پوست صورتمو عکسشو میزارم .۴_کاملا بدون فیل تر و میکاپه و با دوربین معمولی گوشی گرفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پربازدید برای رسیدن ب عشقم برام صلوات بفرستید

مهسا و‌امیر ❤️

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

بز

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•