2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنان در کل موجوداتی حساس و ظریفن،پس همیشه نباید مثل یک مرد قوی و جدی باشیم،گاهی وقتا بهتره حساسیت پذیری خودمون رو به مرد نشون بدیم تا اون انرژی مردانش بیاد بالا و بخواد برای ما همدلی و همدردی کنه

من از ازدواج اولم که خیلی خیلی ساده بودم میگم امیدوارم درس بگیرید ، هیچوقت از پدر و مادر یا زن بابا حتی جلو شوهرتون بد نگید چون اگه مامانی باشه به مادرش میگه ، هیچوقت به مادرشوهرتون نگید مامان این پول من برو برام طلا بخر انگار طلافروشی قحطه کاری که من میکردم و خیلی بهش اطمینان داشتم که بعد مرگ شوهرم رفته بود از همون طلافروشی فاکتور آورده بود که اینها رو ما خریدیم ، هیچوقت به هیچکس مخصوصا جاری هاتون اعتماد نکنید ، بنظرم خواشوهر خیلی دلسوزتر از جاری آدمه ، موقع خرید عروسی اون جاری که تو عقد ولی هنوز عروسی نکرده رو با خودتون نبرید ، دلتون نسوزه چون چشم شورش همه چیز و خراب می‌کنه ، جلو خانواده شوهر اصلا با شوهرتون دعوا و بحث نکنید بیشتر باهم خوب باشید ، هرچیزی رو خونه خانواده شوهر نخورید فکر نکنید میگن وای چه دختر خوب و ساده ای اگه خوشتون نیومد یه چیز ساده تر بخورید ولی من میرفتم اونجا همه چی رو با اشتها می‌خوردم ، پشت سرم گفته بودن خر خوره 😁😂

بیخیال .وقتی میبینم همه اینایی که میگینو کردم صد خودمو برا زندگیم گذاشتم محل ندادم .محل دادم .کم توج ...

ببین اگ شرایتشو داری چ مالی چ عاطفی جداشو

اگه نه برا خودت زندگی کن خودت بشو مرد خودت خودتو دوس داشته باش برا خودت کادو بخر ،خودتو دعوت کن کافه هر جا ک دلت شاده دنیا دو روزه...

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
میشه بگی چجوری حرف بزنم.بازکر مثال

مثلا همین مثالی که زدم،اقایون خوششون نمیاد جلوشون از کلمات بی ادبانه و یا مردانه استفاده کنیم،یا موقع صحبت خیلی تند و بلند صحبت نکنیم،خیلی ریلکس و با تن صدای متوسط باهاشون صحبت کنیم، تا همینجا میدونستم ،امیدوارم تونسته باشم بهت کمکی کرده باشم. 

اره بارهامتوجه شدم ازتعریف وتمجید لدت میبره

وانمود کن از فیلم ترسناک و حیوانات و حشرات هم می‌ترسی فلان غذا رو هم عادت نداری بخوری بار سنگین ک اصلا نمیتونی بلند کنی پشت ننه باباشم اصلا بد نگو ک بکشنت هم میگ تقصیر تو بوده میخوای گله کنی بگو آره مثلا مادرت دستش درد نکنه فلان اخلاقش ماهه خیلی دوسش دارم شبیه مادر خودمه دلسوزه اله بله فقط اگر فلان کارو نمی‌کرد دیگ واقعا خوب میشد ولی درهرصورت من دوسش دارم چون پسری مثل تو بهم داده 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

ببین اگ شرایتشو داری چ مالی چ عاطفی جداشواگه نه برا خودت زندگی کن خودت بشو مرد خودت خودتو دوس داشته ...

شوهرم بده تنها کلمه ای که میتونم در موردش بگم فقط بیست سالمه دیونه شدم تقریبا.

اما خانواده ی خوبی ندارم .امروز فردا میکنم برا مرگ.چون نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون

بپرس عزیزم

یکی از دوستان برام یه میوه آورده بود به اسم فوجی خیلی خوشمزه بود یکم زیاد خوردم حالا حس سرگیجه و حالت تهوع دارم به نظرتون از زیاد خوردن اون میوه است  سرم به شدت گیج میره😢😢😢😢

هی نفسی میاد و میگاد🙃