2777
2789
یه دوره دارم دوره اقتدار دهی. از وقتی اقتدار میدم به همسرم رفتارش صدور هشتاد درجه تغییر کرده . همه چ ...

خب بعد وسایلایی ک پوسیده گرفته رو چیکارمیکنی؟مطمئنا یکاریش میکنی دیگه

وون میگی اونی ک باید نیس

دس چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من همه اینایی که میگیو میکنم ولی شوهرم چندش وار نگام میکنه

چیزای دیگم میخواد

باید به همسرت حس ارزشمندی بدی،حس کنه خیلی مهمه

مثلا اگه چیزی برای خونه یا شما میخره باید تعریف کنی،نزنی تو ذوقش،حتی اگه بد باشه

کلا باید بهش این حسو بدی که وجودش برات ارزشمنده و خیلی روش حساب میکنی

این چیزا رو دوس دارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خودتو مثل یه دختر بچه تو دل شوهرت جا بده ، چجوری ، مثلا لوس ننر نباش ها ، با چیزای کوچیک ذوق کن ، لبخند داشته باش ، با صدای بلند داد نزن سرش 

شوهرم اومد برم جارو برقی بزنم میام بقیشو میگم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خواهر شانس داشته باشی فقط🥲

بیخیال .

وقتی میبینم همه اینایی که میگینو کردم صد خودمو برا زندگیم گذاشتم محل ندادم .محل دادم .کم توجهی کردم .....هر راهیو رفتم اما اون دوستم نداره واین اواخر منم ندارم .همه تقصیرا گردن منه .خیلی شکسته میشم دلم برا خودم میسوزه

اینکه نباید هر حرفیو به همسر زد ولی من خودم رعایت نمیکنم 😑

من اینو خیلی رعایت میکنم اول زندگی یه دعوایی شد منم به شوهرم گفتم صدبار سرکوفتم کرد منم داغ رودستم گذاشتم دیگه هیچی نمیگم

زیاد هم اهمیت نده بهشون 24 ساعت نچسب بهش خودتو مشغول نشون بده تظاهر کن برای خودت زندگی می‌کنی فقط 

اگ یه کادویی چیزی می‌خره مثلا شب برو تو اتاق درو باز بزار الکی ویس بگیر مثلا بگو آره آبجی شوهرم خیلی با شعوره خودش میدونه باید این کارا رو بکنه و.. وانمود کن نمیدونی صداتو میشنوه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خب بعد وسایلایی ک پوسیده گرفته رو چیکارمیکنی؟مطمئنا یکاریش میکنی دیگهوون میگی اونی ک باید نیسدس چی؟

اون لحظه نمی‌زنم تو ذوقش تشکر میکنم . بعدا تو یه موقعیت دیگ میگم . مثلا یبار که خوب خرید کرده و یاد آوری میکنم میگم آقاهه این دفعه خواستی بگیری از همونجایی ک مثلا سیب زمینی هاش خوب بود بگیر. اون دفعه خیلی سیب زمینی های خوبی گرفته بودی . یعنی خرید خوبشو میارم جلوش

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

خب در رابطه با چی سیاستو توضیح بدم/؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️