الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد هم اهمیت نده بهشون 24 ساعت نچسب بهش خودتو مشغول نشون بده تظاهر کن برای خودت زندگی میکنی فقط
اگ یه کادویی چیزی میخره مثلا شب برو تو اتاق درو باز بزار الکی ویس بگیر مثلا بگو آره آبجی شوهرم خیلی با شعوره خودش میدونه باید این کارا رو بکنه و.. وانمود کن نمیدونی صداتو میشنوه
خب بعد وسایلایی ک پوسیده گرفته رو چیکارمیکنی؟مطمئنا یکاریش میکنی دیگهوون میگی اونی ک باید نیسدس چی؟
اون لحظه نمیزنم تو ذوقش تشکر میکنم . بعدا تو یه موقعیت دیگ میگم . مثلا یبار که خوب خرید کرده و یاد آوری میکنم میگم آقاهه این دفعه خواستی بگیری از همونجایی ک مثلا سیب زمینی هاش خوب بود بگیر. اون دفعه خیلی سیب زمینی های خوبی گرفته بودی . یعنی خرید خوبشو میارم جلوش
ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید میگفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضیاند!🙃