2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

90 بازدید | 12 پست

سلام مامانادخترای شماهم توکلاس شیطونی میکنن دختره من خیلی شیطون ولجباز۲باره خانومشون بهم گفته باهاش صحبت کنم مربیشونم اصلن مهربون نیست پیش خودم بهش گفت اخراجت میکنم بروخونتون 😂😂😂البته امروزم من موندم مدرسه خانمشون گفت بمون اینم منودیده بودجوگیرشده بود.

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قول یه بنده خدایی هر موقع به پیرمرد گفتیم بدو به بچه هم میتونیم بگیم بشین! درسته بچه باید یک سری آداب رو یاد بگیره اما به نظرم اینکه بچه نمیتونه سر کلاس بشینه یه ایرادش از معلمه .معلم باید هنر اینو داشته باشه آنقدر جذب بکنه برو انقد مشغول بکنه که لااقل سر کلاس هوای شیطنتی که همه چیو بهم بریزه به سرش نزنه!

به نظرم معلم باید صبور و با حوصله باشه اینکه به بچه بگی اخراجی میکنم راحت ترین و دم دستی ترین ایده هست!در حالی که معلم باید با هر بچه ای متناسب با روحیه اش حرف بزنه و برخورد بکنه

برادر شوهر من عملا بیش فعالی داشته همیشه میگه یه معلم منو فهمید درسو که میداد میگفت حالا برو تو دفتر کمک معاون بکن بیا کمک من برگه ها رو مرتب بکن و... معلم خوب بودن واقعا هنر میخواد.

شما هم به نظرم حتما با معلم صحبت بکن

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
دختر من امسال خیلی شانس آورد کادر پیش دبستانی از مدیر گرفته تا مربی به شدت دلسوز و مهربونن اینقد از ...

اینااصلن کادرندارن تومدرسه یدونه مربی دارن وسلام

به قول یه بنده خدایی هر موقع به پیرمرد گفتیم بدو به بچه هم میتونیم بگیم بشین! درسته بچه باید یک سری ...

معلمشون اصلن هیچکاری نمیکنه فقط میگه مادرابمونن من نمیتونم به بچهاحواسم باشه یه لبخندازش نمیبینم فقط میگه نکنیددست نزنیدخیلی عجیبه 

خوب باید یه جوری تاثیر گذار صحبت کنسن جچون سال دیگه کلاس اول خیلی سختش میشه

من نمیتونم دخترموبزنم که باهاش صحبت میکنم آروم بهش میگم

معلمشون اصلن هیچکاری نمیکنه فقط میگه مادرابمونن من نمیتونم به بچهاحواسم باشه یه لبخندازش نمیبینم فقط ...

وا این دیگه چه مدلشه  

پس به مدیر بگید...اینجور که اثر بدش روی بچه بیشتر از اثر خوبشه!نمیتونه کنترل کنه معلم نمیشد این چه حرفیه آخه

پیش دبستانی خصوصی هست؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
وا این دیگه چه مدلشه پس به مدیر بگید...اینجور که اثر بدش روی بچه بیشتر از اثر خوبشه!نمیتونه کنترل ک ...

بخدااسیرشدیم امروز۴ساعت موندم اونجا مدیرشم میگه دوربین داره نیمه دولتی هستش

بخدااسیرشدیم امروز۴ساعت موندم اونجا مدیرشم میگه دوربین داره نیمه دولتی هستش

به نظرم همه خانواده ها اعتراض بکنید به مدیر.الان بچه ها باید مستقل شدن تو مدرسه رو هم یاد بگیرن اگر قراره شما مدام اونجا باشید که تو خونه آموزشش میدادی

نه متظورم زدن نیست الان کسی فکر نکنم دیگه بچشو بزنه .... اسمش روشه بچه     منظورم اینکه بهش بگید اگه اروم بشینه سرکلاس معلم بهش ستاره میده یا یه  جایزه ی کوچیک بدید معلم بهش بده     یا شاگرد اول میشه میتونه دکتر بشه   نمیدونم چه شغلی دوست داره بگید برای اینکع بهش برسی فقط سرکلاس بادقت و اروم باشه

منم بچه ام نمیساخت ولی در مورد شغل اینده اش صحبت کردم اروم شده اببته فقط سر کلاس 

معلم ادبیات