2777
2789
عنوان

پسری که شیرین عقله بیاد خواستگاری بله میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 36 پست

اگه شیرین عقله که همین الان یه نه محکم بگو 

اگه مطمئن نیستی دو سه بار باهاش برو بیرون بعدش بازم بهش یه نه محکم بگو 😀

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو چرا داری ب همچین ازدواجی تن میدی؟

تن میدادم الان میگفتم برا نامزدی چی بپوشم  راستش این اقا قبلا خواستگارم بود نشد الکی ادای عاشقا رو در می اورد ولی واقعیتش بیشتر دنبال ظواهر بود بعد چن سال به عنوان دوست داشتیم صحبت میکردیم اینطور میگفت عنوان و مجبور شدم اینطور بزنم که نترکه!!!

آره معامله س.بگو مهریه نده ولی منم حق طلاق میخوام.

یا حافظه ماهی داره یا عقل نداره میتوام چیکار با این زندگی کنم که بخوام حق طلاق بگیرم من دوپا دارم دوتام قرشص میگیرم فرار کنم از حرصم تاپیک زدم یه کم درددل کنم 

خب خود دخترایی که مثل شما هستن جای ما پسرا هم بودن دوست نداشتن مهریه بالا بدن مهریه بالا یعنی ضرر

بحث مهریه نیست بحث اینه اقا هر جا به نفعش باشه یه حرف میگه به ضررش باشه یه حرف دیگه مرد باید حرفش یکی باشه بتونی بهش اعتمادو تکیه کنه والا با زن چه فرقی داره والا من که دخترم حرفم دوتا نمیشه اونم به این سرعت 😂😂

بحث مهریه نیست بحث اینه اقا هر جا به نفعش باشه یه حرف میگه به ضررش باشه یه حرف دیگه مرد باید حرفش یک ...

خب بعنوان یک پسر میگم منم هر دختری نفع داشته باشه میرم خواستگاریش 

اینروزا باید دنبال منافع خودت باشی 

والا با این شرایط که گفتی هست من بودم چت هم نمیکردم باهاش چه برسه نظر پرسیدن درباره زندگی مشترک

نه ببین اینجا فرصت توضیح نیست از حرصم تاپیک زدم نه نظر پرسیدن اعصابم خورد گرده روح و روانم داغون کرده خواستم شمام بگید این چه ادم پستیه دلم یه کم اروم شه