2777
2789
عنوان

دلسرد شدن به شوهرم

287 بازدید | 19 پست

چند وقت پیش سر مسئله ای ی میشه گفت بیشتر من مقصر بودم با همسرم بحثم شد از اون مکان اومدم بیرون بعدکه ی کم اروم شدم همسرم دیگه گوشی شا جواب ندادمنم کلید خونه نداشتم خلاصه با دوتا بچه بیرون شهر بودم زنگ زدم پدر شوهرم اومد با هزار منت ما رو اورد دم خونه حالا خسته گشنه با دوتا بچه کوچیک شوهرمم گوشی شو خاموش کرده بود.بعد از چند ساعت مرد همسایه اومد با پیچ گوشتی باز کرد در.از اون روز کینه ای به همسرم گرفتم دوستش ندارم.اون خوب شده ی چند دفعه هم مغذرت خواسته ولی نمیتونم ببخشمش هی تو روش میزنم باورم نمیشد این کارو بکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دگه معذرت خواهی کرده خیلی کشش نده بلاخره اونم اعصابش خورد بوده

ببین درست من بهش تو پیام گفتم کلید ندارم میدونست پول همراهم نیست.یاد بچهام که میوفتم یاد منت پدر شوهرم یاد اینکه مرد همسایه به دادم رسید غذابم میدم دلسردم میکنه

بهتر نشدم انگار وجود نداره برام

ماهم خیلی بحث دعوا داشتیم باورت میشه برا درست نکردن ی پیمونه برنج جوری کتکم زد صورتم نابود شد ولی اصلا مث الان نفرت ازش نداشتمومنم نمیتونم ببخشمش.