2777
2789
عنوان

کی تا حالا روکولا خورده؟؟

393 بازدید | 6 پست

من تو ساندویچم برای اولین بار استفاده کردم

طعم خاصو جدیدی داشت برام

جالب بود ببینم تو چه غذاهای دیگه ای میشه استفاده کرد  

ضمنا رای هم لدین ممنون میشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه می ریزمش تو سالاد با کاهو و کلم و اووکادو ... خوشمزه میشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اینم برا خودم و اوناییکه نمیدونستن روکولا چیه:

روکولا، که به اسامی "سالاد راکت" ((Salad Rocket و آرگیولا نیز معروف است، سبزی خوشمزه و معطری است متلعق به خانواده شب بویان یا کلمیان که در غذاهای ایتالیایی ،مخصوصاً به عنوان سبزی سالاد، شهرت فراوانی دارد. این گیاه خوراکی که از زمان روم باستان در نواحی مدیترانه کشت می شده، با ارتفاع رشد بین 20 تا 100 سانتیمتر، دارای برگ های نسبتاً کشیده و شاخه شاخه است.

شیوه مصرف:
روکولا با عطری قوی و طعمی نسبتاً تند، که برای گیاهی از این دسته استثنایی محسوب می شود، به طور معمول در ترکیب با سایر سبزیجات در انواع سالاد بکار می رود. در ایتالیا این سبزی غالباً بصورت خام با پاستا، گوشت و پیتزا مورد استفاده قرار می گیرد، که تنها دقایقی قبل از اتمام پخت و یا بلافاصله پس از پخت به غذا اضافه می گردد، بطوریکه حرارت باعث پژمردگی سبزی نشود. همچنین به صورت پخته نیز در تهیه برخی غذاها نظیر پاستا cavatiédd بکار می رود.
بطوری کلی، دربسیاری از دستورغذاها بصورت خرد شده به انواع سس ها، سالادها، ساندویچ ها ، سوپ ها و غذای پخته اضافه می گردد. همچنین می توان روکولای تازه را به عنوان چاشنی در کنار سایر غذاها نظیر استیک، انواع گریل و غذاهای دریایی سرو کرد.

- روکولا منبعی غنی از مواد شمیایی گیاهی موثر در مبارزه با عوامل سرطان زا است. این سبزی همچنین سرشار از فولیک اسید، و ویتامین های A، C وK است که در تقویت استخوان ها و سلامت ذهن موثر می باشد.
- روکولا به عنوان منبعی سرشار از مواد معدنی و غنی از نظر آهن و مس، می تواند جایگزین مناسبی برای اسفناج باشد.
- روکولا در بسیاری از مناطق دنیا به عنوان داروی گیاهی جهت تقویت قوای جنسی بکار می رود.