خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای من خسته ی خسته ی خسته هم دعا کنید حس گوشه گیری و فرار از جمع دارم
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
انشالله هرچی زودتر ب مراد دلت برسی و دامنن سبز بشه....منم دیگه بچه دارشدن شد ارزوی محال😞
از ته دلم با دل شکسته ای که از تجربه های تلخ گذشتم داشتم برات خواستم خدا برات معجزه کنه و بزودی دامنت سبز بشه و سلامت بغلش کنی.توروخدا توهم با دل شکسته ات منو دعا کن اینبار دیگه بچمو سلامت بغل بگیرم.
خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.
بعد از چند سال ناباروری باردار شدم ولی چه بارداری از اولش سختی هفت ماهه دنیا اومد ۴۶ ان آی سیو بود ...
میفهممت
دعات میکنم با دل شکستم.دعام کن با دل شکستت
از ته دلم با دل شکسته ای که از تجربه های تلخ گذشتم داشتم برات خواستم خدا برات معجزه کنه و بزودی دامن ...
قربون دلت برم.....دلم روشنه این بار به سلامت و دل خوش بغلش میکنی...
مرسی واقعا....میدونی واقعا جای بچه تو زندگیم خالیه چون واقعا هیچکسو ندارم.ازاینکه قراره بی کس و تنها پیربشم و بمیرم و خونم سوتوکور باشه واقعا دلم میگیره.
قربون دلت برم.....دلم روشنه این بار به سلامت و دل خوش بغلش میکنی...مرسی واقعا....میدونی واقعا جای بچ ...
انشالله که خدا دامنتو سبز میکنه.رحمت خدا بی پایانه.ازش بخواه هرروز بخواه بالخره بهت میده
1ساله هرثانیه میخوام هزارجورنذرو نیاز کردم نشد ک نشد....تو بقیه چیزام نذر کردم نذرمم ادا کردم ولی ان ...
خدا برات بهترین هارو بخواد...من که امیدوارم بزودی دامنت سبز میشه🤩