2777
2789

اپ میلی هدیه ۵ میلی طلا میده منم دریافت کردم 😍 الان ک طلا گرون شده خیلی خوبه

اینم کد من  بزنید حالشو ببرید milli-aibtq

هم ب شما هم ب من ۵ میلی (۲۰ هزاار  تومن)طلا میده میتونید برداشت کنید به خدا جون عزیز ترینم 😍😍

خیلی راحته اپ میلی رو نصب کنید و کد معرف بزنید همین . و اگ بقیه براتون بزنن هی مبلغش بیشتز میشه برا هردو  و میتونید زیاد کد بزنید

😘اگ به دردتون خورد دعام کنید عزیزانم 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیق نمیشه گفت یه ماه آدم نیاز به یه وسیله داره ماه بعد نداره نیازش تغییر میکنه اما میانگین ۱ و ۱ و نیم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

چه چیزایی میگید خب پول باشه ماهی ۱۰۰ میلیونم کمه برام ولی حالا ک نیست ماهی نهایت ۵۰۰ تومن   

𝙄 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙖 𝙣𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙤𝙢𝙤𝙧𝙧𝙤𝙬.!◦•●◉✿ ‌ نیاز دارم به شبی ک فردایی نداشته باشه:)🪦🖤🚬 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌️ ✿◉●•◦

۶ ماهی یه بار یه مانتو میخرم ۳۰۰ ۴۰۰ تومن

لوازم آرایشی سالی یه بار یه کرمپودر میخرم ۶۰۰ ، دوتا رژ لب ۸۰ تومن

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀