2777
2789

خواهشاً بگید

یه صلوات نمی‌رسه به من مشکلم خیلی بزرگه 🥺 فرستادی بگو منم برات بفرستم 💖 یک عدد تعلیقی هستم 🥴‌ کاش هَنوزم‍ مثل بَچگیآمون تَ‍نهآ تَلخی زندگیمون شِربَت سرَمآ خوردِگی بود!😔🥺‌‌❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊احتیاج دارم.  . به دو دست برای بافتن موهام، به یه قلب برای نوازش اشکام، به چندتا قرص برای آرامش شبام، به خودم، به لیست پلی آهنگای تو.  .به خنکی اوایل هفت صبح،به قشنگی خواب بعدظهر به بلندی شب برای کاربه خودم؛این روزا خیــــلی زیاد؛ احتیاج دارم.  .  !(":نترسم که با دیگری "خـو" کنی ، تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید هرروز یا دوسه روز در هفته برید حداقل ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پیاده روی ولی چون پاییزه و آفتاب خیلی شدت ندارد میتونید توی آفتاب ملایم برید که ویتامین دی نور خورشید هم بگیرید .

ی چیز جدید یادبگیرید حتی توی خونه مثلا روزی یربع نیم‌ساعت زبان بخونید 

ب محض اینکه فکرای بیخود اومد سراغتون، سریع فکرتون رو پرتاب کنید سمت ی کار دیگه مثلا پاشید زبان بخونید یا کارخونه انجام بدید یا برید هرکاری که مشغولتون کنه.

اینها خیلی کمکت می‌کنه به مرور 

ورزش،هر روز نیم ساعت هم که شده برو بیرون، بازار حتی خرید هم نکردی اشکال نداره 

خودت و کافه دعوت کن برو پارک 

باشگاه حتما برو مخصوصا رقص و ایروبیک خیلی خوبه کلاساش شاده