2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور بده مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 99 پست
کی گفته مدرکش اعتبار نداره، پیام نور جزئی از آموزش عالیهبودجه دولت میده، در واقع دولتی ،بالای برگ فا ...

چ خوب که گفتید 

میتونم  دی انتخواب رشته کنم برا بهمن پیام نور برم ؟

عشــــAــــق🔗♥️

کم ارزش ترین مدرکه خب

میشه بپرسم کدوم بی سوادی اینو بهتون گفته؟

شما خودت برو از ارگان های دولتی سوال کن برای استخدام براتون مهمه مدرک از پیام نور باشه یا ازاد ببین بهتون چی میگن حتی خودشون هم اکثرنشون مدرکشون از پیام نور هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم ارزش ترین مدرکه خب

لطفا این جمله را نگید ، سعی کنید با اطلاعات حرف بزنید 

دانشگاه پیام نور ، یک دانشگاه دولتی با سیستم خاص 

خودش تعریف شده، تمام آیین نامه ها وانتخاب ریس

وغیره وحقوق کارمندان از بودجه دولته

، مدرکش بسیار با ارزش 

اکثر مسولان ومدیران مدارج شون از این دانشگاه هست

برعکس دانشگاه آزاد، خصوصی وهیت امنایی ، کارمندان واستادن 

کارمند رسمی دولت نیستن

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
مدرک ها که یکی هستن نمیدونم چرا میگن ارزشش کمه و ... همین ازاد خیلی از رشته ها با پول و جزوه دارن در ...

ببین قسمت دوم صحبتت همه دانشگاهای پیام نور اینجوری‌نیست استادا حال تدریس نداشته باشن .  اونایی ک تو مرکز استان هستن اصولا‌ و مثلا‌ مهمترن استادا قشنگ میان قشنگم تدریس میکنن . سر امتحان پدرتم درمیارن. 😄

parasoo1989@
مدرک ها که یکی هستن نمیدونم چرا میگن ارزشش کمه و ... همین ازاد خیلی از رشته ها با پول و جزوه دارن در ...

در کل اگه حس دانشجو بودن و خاطره ساختن تو دانشگاه زیاد برات مهم نیست پیام نور برو شهریش خیلی کمه و میتونی با خرید راهنمای کتاب هاش درساتم راحت تر متوجه بشی و پاس کنی سر کلاسم بری ۸ نمره کلاسی داره که بهت تعلق میگیره 

ولی انتظار استادهای درست حسابی نداشته باش 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

😂😂😂

باید ببینی ک باور کنی فک کنم بچهای آزاد چون همه کلاسا حضوریه خیلی دنبال قرو فرن خیلی زیاد درس نمیخونن 

ولی پیام نوریا ن پیام نوریا نمیتونن مثه دانشگاه آزاد یا دولتی جزوه بخونن باید کامل کتابو بخونن واسه همین سطح علمیش بیشتره 

چ خوب که گفتید میتونم دی انتخواب رشته کنم برا بهمن پیام نور برم ؟

ببیند باید سازمان سنجش اعلام پذیرش با سوابق کنه

دست خود دانشگاه نیست

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
میشه بپرسم کدوم بی سوادی اینو بهتون گفته؟شما خودت برو از ارگان های دولتی سوال کن برای استخدام براتون ...

از بیسوادی ک ب شما گفته من بحث شغل و اینارو نگفتم ادمی ک زرنگ باشه تو علمی کاربردی هم بوده شغل پیداکرده مدرکی ک تو ایران معتبره اول دولتیه بعد ازاد و غیرانتفاعی بعد پیام نور حالا شما میخای گارد بگیر 

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱
مدرک پیامو نور بین‌المللیه 😐 همه آزمونا سراسریع همه بچها خر خونن چرا فک می‌کنی تنبلن

میگم ک بد جا‌افتاده. من دوست داشتم لیسانس پیام نور معدل بالا نوزده اینا‌بود. واسه ارشد بدون کنکور تهران پیام نور قبولش‌کردن. اونجاام معدلش باز بالا😄

parasoo1989@
ببین قسمت دوم صحبتت همه دانشگاهای پیام نور اینجوری‌نیست استادا حال تدریس نداشته باشن . اونایی ک تو ...

من یکی از شهرای بزرگ زندگی میکنم حالا بماند کجا

استاد های ما از این غیر حضوری بودن کمال سواستفاده رو میبردن منم قبلش ازاد بودم اونجا با جون و دل تدریس میکردن ولی تو پیام نور نیم ساعت حرف میزد بعد پامیشد میرفت 😑

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎