2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور بده مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2298 بازدید | 99 پست
اره مدرکش نسبت به ازاد اعتبارش کمتره مخصوصا اگه بخوای مهاجرت کنی

پیام نور چون دولتیه داخل ایران مدرش معتبر تر از آزاده .واسه مهاجرت تحصیلیم رتبه دانشگاه های حتی تاپ ایرانم اونقدر پایینه که اصلا امتیاز به حساب نمیاد چه برسه پیام نو. وآزاد وغیرانتفاعی که توکشور های دیگه اصلا نمیدونن چی هستش .واسه مهاجرت مقاله ونمره زبان ومعدل و...مهمه 

دانشگاه پیام نور کل کتاب منبع و ماخذ امتحان پایان ترم هست بنابراین دانشجویان این دانشگاه در آزمون های استخدامی و تحصیلات تکمیلی شانس بیشتری دارن. 90 درصد همکارانم در اداره مدرک کارشناسی از پیام نور گرفتن و استخدام شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید ببینی ک باور کنی فک کنم بچهای آزاد چون همه کلاسا حضوریه خیلی دنبال قرو فرن خیلی زیاد درس نمیخون ...

احسنت ، ضمن اینکه سوال ونمره دست استاد نیست

بهر که دلش خواست نمره بده، سوالها کشوری وتصیح با دستگاه 

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
من یکی از شهرای بزرگ زندگی میکنم حالا بماند کجا استاد های ما از این غیر حضوری بودن کمال سواستفاده رو ...

نمیدونم. تو تهرانوکرج ک دیدم استادا‌میومدن کامل درس‌میدادن میرفتن. تخصصیا‌ ک حنما‌بودن. تازه عمومیاام میومدن یعنی‌ شاید ی‌کلاس‌ تنظیم جمعیت تشکیل نمیشد فقط

parasoo1989@
من یکی از شهرای بزرگ زندگی میکنم حالا بماند کجا استاد های ما از این غیر حضوری بودن کمال سواستفاده رو ...

وقتی هشتاد درصد دانشجوعا نمیان سر کلاس چرا حال داشته باشن خو 😂 ولی در عوض تو کلاس مجازی خیلی خوب درس میدن خدایی 

پیام نور چون دولتیه داخل ایران مدرش معتبر تر از آزاده .واسه مهاجرت تحصیلیم رتبه دانشگاه های حتی تاپ ...

داماد ما علوم تحقیقات می خوند مدرکش معتبر بود 

یه هفته نشد کانادا رفت سر کار 

وقتی می خواستم ثبت نام کنم تحقیق کردم پیام نور مدرکش اعتبارش از ازاد کمتره 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

از بیسوادی ک ب شما گفته من بحث شغل و اینارو نگفتم ادمی ک زرنگ باشه تو علمی کاربردی هم بوده شغل پیداک ...

شما وقتی میگی کم ارزش ترینه باید دلیل براش داشته باشید نه اینکه بگید من کاری به شغل و اینها ندارم کسی که سوال میکنه میگه مدرکش معتبره بخاطر اینه که ببینه بعدن میتونه جایی با این مدرک مشغول کار بشه یا نه وقتی با یک مدرک میشه تمام ارگان های دولتی استخدام شد و مدرکش پذیرفته است پس اعتبار داره هیچ ارگانی هم طبقه بندی و اولویت بندی نکرده که بگه اول اینارو استخدام میکنم بعد فلان دانشگاه و...

در کل اگه حس دانشجو بودن و خاطره ساختن تو دانشگاه زیاد برات مهم نیست پیام نور برو شهریش خیلی کمه و م ...

اگر میان ترم هم نده ، نمره پایان ترم با صزیب خاصی خود سیستم میده

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
در کل اگه حس دانشجو بودن و خاطره ساختن تو دانشگاه زیاد برات مهم نیست پیام نور برو شهریش خیلی کمه و م ...

بازه در ادامه بگم ک استادایی‌ک دیدم اون هشت نمره ام امتحان میگرفتن .یعنی فقط ب خاطر‌حضور سر‌کلاس‌نمره نمیدادن ب‌کسی.  کفتم دانشگاه با دانشگاه فرق داره و خب‌وجدان استاد با استاد . مثل‌دکترا ک یسریا‌وجدان دارن یسریا‌متاسفانه

parasoo1989@
وقتی پیام نور درس خوندی و تو فشاری :😂😂😂

عزیزم من مدرک اولمو تو دانشگاه دولتی گرفتم رتبه کنکورمم خیلی خوب بود و تو شهری ک میخاستم  دانشگاهی ک میخاستم قبول شدم 😅

برای مدرک دومم دارم پیام نور میخونم و حاضرم صد بار قسم بخورم ک پیام نور خیلی بهتره هم وقتمو دارم هم کارمو دارم هم درآمد هم درس میخونم 

و اگ سنت کمه اینو بدون مدرک خیلی وقته مهمه نیس مهم عملکردیع ک داری زیاد دنبال پز دادن نباش 

من خودم تو خوابگاه بود همه جور دانشجویی دیدم هیچوقت ندیدم ک دانشگاه آزادی درس بخونم ک اصن بخاد بار علمی داشته باشه😂

داماد ما علوم تحقیقات می خوند مدرکش معتبر بود یه هفته نشد کانادا رفت سر کار وقتی می خواستم ثبت نام ک ...

نه دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات با آزاد بفیه جاها تفاوت داره و تو رده بندی هم جزو اولیناس توایران وباآزاد بقیه شهرا قابل مقایسه نیست ولی در کل مدرکا زیاد تفاوتی ندارن وپیام نورم جزو دانشگاه هاز دولتیه وواسه استخدامم مشکلی نداره ومعتبره .واسه اپلایم هر مدرکی که زیر نظر وزارت علوم باشه معتبره وتوکشور های دیگه هم امتیازه خاصی نداره که مدرک از کجا باشا غیر از صنعتی شریف که اونم چون دانشجوهای زیادی دانشگاه هاز تاپ قبول شدن براشون شناخته شده هستش

نه دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات با آزاد بفیه جاها تفاوت داره و تو رده بندی هم جزو اولیناس توایران ...

من مثل تو بیکار نیستم این همههههه بخونم 

شاهنامه ننویس من برای تو وقت نمیذارم 

همون آوای سابقم پس نگید جدیدی با تشکر 💓

من ادبیات انگلیسی پیام نور خوندم یکی از دوستام آزاد همین رشته 

ادبیات انگلیسی خیلی سنگین و سخته 

گاهی برای امتحان یه کتاب تیوری داشتم ۳ تا کتاب رمان یا نمایشنامه 

منابع سنگین 

تحلیل ادبی و... 

ولی دوستم که آزاد بود به جزوه یا pdf خلاصه بهشون میدادن برای امتحان 

تک تک چیزایی که خوندم یادمه بار دانشش رو هنوز دارم ولی دوستم می‌گفت چیز زیادی یا نگرفتم